God morgon/förmiddag

Den här veckan har jag jobbat måndag, onsdag och idag. Tre dagar bara, ganska skönt :) I tisdags var jag med Michel, Camilla, Kristin och Paula i Göteborg på Where the action is - en endagsfestival. Kommer ett eget blogginlägg om det under helgen.


Foo Fighters på Stockholm stadion ♥


Bild lånad från
rockfoto.


Var ju på Foo Figthters konsert i onsdags. Tog tåget tillsammans med Louise på morgonen och mötte upp Rebecka i Stockholm på St. Eriksplan där vi åt lunch/middag - sushi. Mycket gott :)

  


Hem till Rebecka för att lämna Louise väska och sen tog vi bussen till Stadion för att börja köa. Vi hade lite otur för när vi kom fram till kön ska började det att regna. Ja regna! Panik, eller aa nästan panik. Som tur är slutade det rätt snart och sen var det strålande sol resterande kväll :)

     


Inne på stadion blev det en öl för Louise och Rebecka, jag hoppade den helt enkelt för att pengarna inte räckte till tre och för att jag inte gillar öl ;) Sen vare bara att ställa sig på en bra plats, som visade sig vara en skitplats för att det var massor med bråk där vi stod och en man bakom oss luktade verkligen smuts. Tror inte att han vistte vad en dusch är för något.

     


Första förbandet var Biffy Clyro och var riktigt bra. Ska nog börja lyssna lite på dem. Andra förbandet var inte alls lika bra, iallafall inte live. Nasalt, falskt och alldeles för högt på trummorna. Band of Horses var det.

     


Efter lååång väntan och onda ryggar samt knän kom äntligen Foo Fighters ut på scen och rockade i 2 h. Mycket mycket bra. Dave Grohl är helt fantastisk!!
Aftonbladet har skrivit en bra recension.

     

     

Blev dessvärre inga bra videos denna gång heller. Någe del på kameran?
Har lagt upp 3 iallafall för att man ska få lite känsla samt att de var rätt okej ändå.
All my life är en av de bästa låtarna så därför var den tvungen att komma med.










Efter konserten var vi hungriga och hade ont i fötterna, iallafall jag. Gick en sväng men fick som tur var plats på en buss till Odenplan, där vi åt på Mc Donalds och sen tog jag T-banan hem till Mats, eftersom han var så snäll och lät mig sova där.


Midsommardagen

Midsommardagen var en slappar dag. Vi hade sovit kvar i Fjugesta hos Marcus föräldrar så blev kvar där i stort sett hela dagen. Fint väder var det så jag fick faktiskt lite fäg i ansitet och bröstet. Första dagen jag kunnat vara ute i solen i år, kändes bra :D

Jag och Marcus spelade kubb. Dessvärre vann han båda gångerna. Sen efter lunch ville jag ha revansch men misslyckades :( Haha. Mackan var glad att han vann och ville gärna att jag skulle berätta det för er ;)

Vi fikade upp tårtan som blev kvar sen midsommarafton och tittade på en hemvideo. Det var roligt. De hade iallafall 2 filmer till, ska bli kul att se :)

       
     
             


Vi fick förlovningspresenter av Marcus föräldrar och även av hans mormor. Av mormorn fick vi en duk som hon hade gjort - fin. Sen fick vi fina jordgubbsskålar, mousserande jordgubbsvin m.m.

               


Nu ska jag bege mig ut i regnet för att ta mig till jobbet. Som tur är har jag världens bästa sambo som ska skjussa mig.

XOXO

Bilder från midsommarafton

Från Hampetorp

  
     
  


Från Fjugesta

     
     
     
     
     


Glad/trevlig midsommar i efterskott!

Hoppas alla hade en bra midsommar igår. Det hade iallafall jag igår. Jag och Marcus var och hämtade Sandra hemma i Lundby igår fm. Kom lite tidigare för att hinna prata lite med mamma. Åkte sen till Hampetorp camping för att äta lunch med pappas sida dvs. pappa, fastrar med män, kusiner och farmor o farfar. Efter lunchen var det dags att åka till Fjugesta för att fortsätta firandet med Marcus familj, mormor o morbröder med familj. Fika med tårta, klädning av midsommarstång, grillat till middag, kubbspel och jordgubbar och glass. Som sagt en bra midsommar! Sov kvar i Fjugesta och nu ska vi visst ha en slappar dag. Eftersom jag skriver från iPhonen kan jag inte lägga upp bilder eller ha styckindelningar. Fixar bilder sen. XOXO

Snart hemma

Har varit i Stockholm över natten efter konserten. Sov hos min morbror i Vällingby. Sitter nu astrött på tåget och är snart hemma i Örebro igen. Somna sent igår och gick upp tidigt imorse eftersom det tar sin lilla tid med T-banan in till Centralen. Hemma ska jag ta en dusch innan jobbet bara. Tur att det är midsommar och jag är ledig imorgon...

Skaffat mig en ny app - OldPhotoPRO



Tycker det blir väldigt fint :)


Trött!

Idag är jag så trött att jag inte orkar skriva någe. Har inte gjort någe och kan inte komma på någe roligt eller intressant. Ska ner och hämta tvätten och sen sooooova.

XOXO

Äntligen nytt i sovrummet

Igår var svärfar här och hjälpte oss sätta upp lite hyllor, lampor och tavlor. Han och Marcus hade också gjort en sänggavel som borrades på plats. Vi kollade först lite på olika möbelhandlars hemsidor och hittade ingen bra sänggavel. Sängen vi har är min gamla 120 säng och alla sänggavlar vi hitta var minst 160 plus att de var svindyra. Blev en vanlig fyrkantig vit sänggavel och jag är supernöjd :) 

       

      
     


Vi beställde en canvastavla med en bild vi tog när vi förlovade oss som hade kommit :) Så vi möblerade om lite vid byrån i sovrummet.

                  


En till hylla och tavla kom upp på väggen, bredvid TV:n.
Ska fixa lite fina saker att ha på hyllan sen :)

                    


Det allra bästa vore om jag hade fått min vilja igenom gällande tapeterna. Tycker inte att de vi har är fina någonstans men jag får väl vara glad ändå. Marcus har också lite rätt i att det kostar pengar som vi inte har och det är bättre att spara de pengarna till någe bättre istället.

Nu ska kyckling stekas till lunchlådan.
Jobbar ikväll.
XOXO

Pitchers och Strömpis

Var en mycket lyckad och trevlig kväll igår. Var rätt länge sen vi (tyvärr var inte Lina med) träffades utanför jobbet. Så det var på tiden. Vi började kvällen på Pitchers. Tanken var att jag som hade jobbat och hade sjukberedskap idag skulle vara med och äta ta ett glas vin plus ev. en drink men det var så roligt att ett blev en drink till och sen ytterliggare två på Strömpis. Javisst Strömpis som jag inte alls hade tänkt gå till men gud så roligt det var. Var länge sen jag dansade så :D Sista gångerna jag har varit ute har jag inte varit så taggad på att dansa så kändes skönt att kunna frigöra sig lite på dansgolvet, eller vad man ska kalla det. Som roligast var nog när de spelade Lady Gaga följt av Britney Spears - de äger!

Har nog inte nämnt vilka vi var men det var iallafall jag, Malin, Johanna, Camilla, Anna och Nasim :D

 
         
                   


Måste förresten berätta att de har fixat världens bästa cykelparkering vid Pitchers. Hela gatan där på bilvägen vid Mingla, Pitchers, EWS m.m. är det cykelparkering. Har säkert varit så superlänge bara inte jag som sett det förut. Jag är iallafall mycket nöjd över detta. Eller när jag tänker efter hade de inte så förra sommaren också? Haha. Vilket uselt minne jag fått...

                                         


PS: Alla har varit friska på jobbet för de har inte ringt mig.
Skönt. Hade nog aldrig pallat...

XOXO

PS: Har inte gratulerat Jossan i bloggen som fyllde igår. Grattis världens bästa Jossan ♥



Bild från förra året.


Tanken var att jag skulle ha bloggat tidigare men hann inte, så sen sist...

... har jag först varit ledig på onsdan. Marcus med :) Vi tog en tripp till Marieberg Gallerian för jag hade sett en klänning från Lindex i Globen Shoppingcenter som jag absolut var tvungen att ha. På vägen till Lindex passerades min favoritaffär Indiska så det blev in en sväng där också. Kom därifrån med en typ 70-tals klänning och matchade halsband :) Hittade även klänningen från Lindex som jag sett ut. Var mycket nöjd med mina köp. Måste dock sy om Lindexklänningen lite. Tycker att det är lite väl mycket resår på den, vill ha lite kortare.

            
         
                              


Idag fyller min morfar 79 år men vi firade honom i onsdagskväll redan tillsammans med firande av Sandras kille Filips födelsedag som är på måndag. Blev fördrink med tilltugg till presentöppningen. Grillat till varmrätt och en jordgubbstårta till efterrätt som smälte i mun. Kortspel på detta och kvällen var slut.

           
              
           


Annars har jag jobbat kväll i tosdags och dag igår. Efter jobbet igår följde jag med Marcus till Fjugesta i ett sjukt spöregn. Slutade som tur var så vi kunde grilla köttet vi hade med oss. Grundmålade även en skiva som vi ska ha sen som sänggavel. Marcus är tillbaka idag för att måla klart. Själv har jag jobbat idag men är förhoppningsvis ledig imorgon. Har sjukberedskap.

Nu ska jag göra mig iordning för en kväll på Pitchers med trevligt sällskap :)
XOXO

Linkin Park ♥

Vi (Marcus, Kiina, Karro och jag) samåkte trots skilda sittplatser. Vi åkte i god tid så vi slapp stressa och hann äta i lugn och ro. Hittade dock inge bra matställe i Globens shoppingcenter. Blev ett mer café och min lasagne smakade barnmat (på burk). Ingen hit. Det fanns ett Ben & Jerry glassstånd somn skulle stänga men vi hann precis köpa oss en god glass till efterrätt.
Slapp köa in i Globen, vilket var otroligt skönt eftersom det regnade.

       
     

Förbandet var Middle Class Rut och nja jag tyckte inte att de var så jättebra.
Lite synd.

        


Men sen kom iallafall Linkin Park och ja va de var bra :D Ville stå upp och hoppa under vissa låtar men jag kände mig ändå nöjd med min sittplats. Hade öronproppar för första gången och hörde bra iallafall :) Jag har alltid varit anti öronproppar för tycker att känslan försvinner lite men efter förra konserten jag var på så tänkte jag på mina öron i första hand och det var nog smart.





Dessvärre satt vi så långt bort att jag inte fick några bra bilder men här är iallafall några och sen så kommer konsertens Setlist och avslutningsvis två videos :)

            
            
            
       

  1. (w/ A Place For My Head verse more)
  2. Encore:




Linkin Park i Globen

Sitter just nu i Globen med Marcus och väntar på att Linkin Park ska börja. Kiina och Karro åkte med oss också fast de sitter någon annanstans... Nu händer det saker. XOXO

Nyklippt!

Det är så skönt att vara nyklippt. Håret är så mjukt :) Jag klipper mig på Fåfäng vilket jag rekomenderar till folk som är intresserade ;) Gjorde ingen förändring idag utan det fick räcka med att det slitna försvann. Vill kunna såtta upp håret ordentligt nu i sommar.

                  


Har jobbat idag annars. Fick sitta på IVA 4 h. Skönt att komma från stöket på avdelningen. Vi börjar bygga om patientköket idag. Passade på att byta mina nya örhängen som gick sönder första gången jag skulle ta av mig dem. Var som tur var inga problem.

Igår eftermiddag var jag en sväng på stan och åt glass med Lisa i solen. Mysigt.
Sen kom Marcus och hämtade mig så åkte vi till Petra och grillade korv.

XOXO

Lite nytt till lägenheten ...

Innan jobbet i torsdags så var jag på stan och shoppade lite kläder, bl a klänningen jag hade på mig på dopet igår men jag köpte också lite fina saker till lägenheten.


      "Kärleken ser inte med ögonen utan med själen..." - Fint !




           Köpte kaffefilterhållaren så vi matcha med burken :)


Middag igår och Dop för sötaste Vilmer idag

Igår kväll kom mamma och Sandra hem till oss på middag. Bjöd på min Halv åtta hos mig förrätt, grillmix till varmrätt och Segerstens Halv åtta hos mig efterrätt som blev mycket populär speciellt hos Sandra. Hittade ett recept på sommardrink i en gammal Buffé som Marcus gjorde. Gud så god den var :) Efter middan spelade vi lite kort. 7:an och jag kom tvärsist, vet inte vad som hände, men men.

           
     
             
             


Idag, lördag, har vi varit på dop. Lindhas (Leifs ena dotter) son Vilmer skulle döpas. Han är så söt. Även fast mamma och Leif inte är tillsammans längre så har mamma och Lindha bra kontakt :)
Dopet var i Längbro kyrka och var mysigt och fint med sång och en väldigt bra präst. Efteråt blev det smörgåstårta och fikabröd i församlingshemmet brevid.

             
             
             
             
             
         

♥ Förlovade ♥ Madeleine ♥ Marcus ♥



2011 - 06 - 10


7 månaders i tisdags picknick idag ♥

          

Dessa rosa och fina blommor fick jag av min älskling i tisdags då vi firade 7 månaders tillsammans. Vi hade sagt att han inte behövde köpa några men det gjorde han ändå bara för att han är så himla bra ;) ♥

Idag skulle vi vara 14 st sjuksköterskor på jobbet på dan så då tog jag semester. Superskönt att veta både igår och idag att jag fick vara hemma :D Gick upp relativt tidigt iallafall för Marcus hade fixat en mysig picknick för mig på okänd plats... Väl framme var vi vid Rövarbro skans. Aldrig varit förut men det var mysigt. Jobbig väg upp bara. Brant och man fick mjölksyra efter 2 min, haha. 

       
     
                     
                
             

Sjökrogen och grillning hemma hos Julia

Tänkte lägga upp lite bilder från jobbfesten. Har lagt ut mer på Facebook. Det vi fick och äta var en grillbuffé, fast man fick inte ta köttet själv och de var rätt snåla med det. Små bitar och så fick man få bitar dessutom. Annars fanns det ingen att klaga på. Allting var gott (färskpotatissallad, kalla såser, salsa, sallad och bröd). Salsan var helt underbar och jag tror att jag kommer göra mer salsa i framtiden istället för massa sås. Härligt väder hade vi också men helt plötsligt blev det storm. Fast det hindrade inte Johan och Markus från att ta sig ett dopp i sjön.

       
     
             
             
             
             
             



Jobbade ju sen på söndag dag. Blev sen hem till duschen och vidare hem till Julia (som bor med Sanna, men hon var ej hemma). Vi grillade med Karro, Halid, Kiina, Magnus och lilla William. Gott och mysigt. Jag var dock mycket trött. Tog bara två kort men här är dom:


     


TTS: Breaking Dawn trailer ♥

Eftersom vi inte har MTV missade jag galan igår. MTV Movie Awards. Robert Pattinson, Kristen Stewart och TTS: Eclipse vann en del awards som väntat :) De visade även den första trailern till den fjärde filmen. Gick inte att dela den men KLICKA HÄR så kan man se den via IMDB.


Haft en mycket trevlig kväll på Sjökrogen med mina jobbisar.


Sol, vind och lördag

Varmt och härligt var det imorse när jag cyklade till jobbet vid sju. Hade tröja men kunde ha lämnat den hemma. Sen har jag dessvärre inte fått se solen något mer men jag har allt hört massa fiskmåsar. Det bor (jag tror det är) 3 par fiskmåsar på taken vid våra fönster, 2 par har fått ungar och den tredje ruvar fortfarande.

Var fullt upp idag på jobbet men jag lyckades iallafall åka hem 1 h tidigare för ikväll ska vi till Sjökrogen med jobbet och jag ville hinna hem och varva ner innan jag hoppar in i duschen. Brukar alltid eftersvettas om jag inte gör det.

XOXO

Tråkigt inlägg kräver en glad bild efteråt. Fejksmile iofs men iallafall!


Bild från Mors Dag för 2 år sen.


Soliga fredag och jag måste jobba, typiskt.

Imorse/i förmiddags innan jobbet var jag med Marcus till Lager 157. Han skulle köpa nya jeans eftersom de han köpte sist visade sig vara för små, klantet som inte testade dem innan ;) Blev storshopping för honom men det kan han behöva. Jag köpte dock bara en vit tjocktröja för 120 kr, tyckte det var billigt och bra.

Kl.12 började jag idag med men var 20 min tidig - bra för flexen. Kändes tråkigt att gå in på sjukan när de flesta andra får sitta ute i solen. Marcus har varit hela dagen i Fjugesta och fått massa färg (läs: blivit röd).

Det har varit fruktansvärt segt på jobbet både i torsdags och i fredags och jag känner hur mycket jag längtar efter semester. Dessvärre har vi sen semester så det dröjer :( Får försöka att hitta glädjen i jobbet på annat vis. Eller kanske säga upp mig? Vore nog det skönaste. Har egentligen aldrig gillat att arbeta och passa tider sådär. Synd att min sambo inte tjänar storkovan eller är född rik och kan försörja mig.

Ska tröstäta lite glass (har visst fått mens nu också) och sen får det förhoppningsvis vara slut på allt sockerätande. Jag saknar tyvärr diciplin men ska försöka ändra på det.

Tillbaka till jobbet imorgonbitti.
Fan!

XOXO

God morgon!

Köpte lite fina saker igår på vår shoppingrunda. Köpte bl a en bok med muffins recept m.m. Servetter med cupcakes mönster - jättefina. Köpte en skål att ha flingsalt i också från Lagerhause.

    
       

Hjärtskålen är från Lisas favoritaffär i Marieberg, men kommer inte ihåg vad den heter. Nice kanske. Den fina tallriken är från Indiska. Blev även en tavla från Gallerix med en fin text på vi tänkte ha i sovrummet sen. Sen kom jag även hem med en blommig klänning från Vero Moda. Hmm. Var detta allt? Nja, köpte den där skopan till saltet på Village och en påse té där också, hade presentkort :)


Nu sitter jag och Mackan och har ätit frukost, tittar på ett avsnitt av True blood. Vi är inne på tredje säsongen nu :) Sen kl.12 börjar jag jobbet och då ska jag få skjuss ♥

XOXO


Teaser för trailern till TTS: Breaking Dawn part 1


God kväll!

Haft en slapparmorgon och sen en shoppingdag ute i Marieberg med Marcus och sen var Sandra med och shoppade också. Köpte väääärldens äckligaste potatisgratäng på Willys. Deras egna, tror jag, med lök och gräslök. Urk!! Blev bara kött, tomat och gurka till middagen. Blir samma i matlåda till jobbet imorgon.

Skriver eventuellt mer imorgon.
XOXO