Jag visste det!


Bokat!

Var kanske ett tråkigt inlägg jag nyss skrev, men tänkte att det kanske fanns någon som var intresserad. Nu har jag istället en mer rolig nyhet att berätta och det är att jag och Becks har bokat tåg och flyg till vi ska till Julia :) Blev Ryanair, mkt billigare än SAS och någe annat vågar vi inte åka med eftersom Brittish airways strejkar.
Nu ska vi bara boka transport från Stansted till Bristol, men det tar vi nån annan dag.


Louise har äntligen typ bestämt sig för att Skive vore nog kul trots allt. Så nu ikväll ska jag titta lite på biljetter och när det verkar vara dags att boka. Jag hoppas ju att kunna göra det till nästa lön för jag hade en stor hög med räkningar denna månad. Räkningar är inge kul. Det värsta med dem är nästan att det är papper överallt och så måste jag typ spara dem 6-12 månader. Anmälde mig idag till e-faktura istället. Blire nog mkt bättre så ;)


XOXO

Dialyssjuksköterska på riktigt

I lördags var det min sista inskolningsdag så jag har nu jobbat 2 dagar helt själv. Känns skönt att få vara mer självständig, men lite småjobbigt att de sätter mig (och även Johanna) på patienter vi inte haft förut. Vissa patienter kommer jag verkligen att vägra att ha. Så kanske man inte kan tänka, men som ny måste jag ha några rättigheter. Igår hade jag två "svåra" patienter. En av dem var inneliggande med 0 HLR enl. våra doktorer men full HLR enligt avdelningen pat låt på. Hur ska man då göra vid hjärtstopp?
Sen idag fick jag en pat som aldrig varit på en dialys förut. Var alltså pats allra första behandligen. Och då ska jag som helt ny ha ansvaret och svara på alla frågor och inge trygghet som jag känner att jag inte har. Gick iaf väldigt bra och pat var nöjd efteråt.
Imorgon är en ny dag och jag hoppas på en bra dag. Gör kväll och kommer nog kanske få ha samma patienter som i måndags, men då vet jag lite mer om dem så då borde det förhoppningsvis gå bättre.



       Våra dialysmaskiner. De är av märket Gambro (till vänster) och 
 Fresenius (mitten). Idag var det en från Gambro som var och informerade
     om den nya maskinen (till höger) som vi kommer att testa och sen 
             ev. börja använda. Så nu blir det ännu mera att lära.


Tips: Läppstift och penna!




Jag har kommit på att det är väldigt bra och smart med läppenna. Köpte ju dessa två från Oriflame (finns även med i denna katalog, tillsammans
med fler artiklar i Hollywood-serien).

Jag tycker jämt att det ser så kladdigt ut när jag har läppstift. Kanske för att min underläpp är lite sne? Någe konstigt äre med den iallafall. Men blev supernöjd när jag testade att använda pennan innan :)


Sommartid.

Det är väl ingen människa som har missat att vi har sommartid nu? Lite jobbigt att man ska missa en sovtimme när man är så trött som jag är. Som tur är har jag varit ledig idag, sitter fortfarande i morgonrock, haha. Gick faktiskt upp kl.9 (sommartid) idag. Hade så jobbiga drömmar så jag pallade inte att somna om. Haft så ont i magen idag att jag har skippat frukosten och ni börjar jag bli hungrig, men orkar liksom inte laga mat. Matlagning är så sjukt tråkigt, har ingen inspiration till mat just nu.

Vad har jag då inspiration till? Hmm, jag vet inte. Jag ska rensa i min sminklåda och bland mina kläder. Sånt tycker jag är kul. Men jag har alltid så svårt att slänga eller plocka bort saker, men nu har jag så sjukt mkt kläder och jag änvader aldrig någe av det, vissa är för små och vissa vill jag bara inte använda. Så varför ska de få bo kvar i garderoben?, kanske ni undrar. Ja det är en riktigt bra fråga.

Ne någe måste jag väl äta idag. Ska kolla vad som finns i kylen.

XOXO


PS: Var det nån som släckte lamporna igår? Jag gjorde. Stängde allt som drog el och tände några ljus. Fördrev timmen med att läsa en bok. Men som vanligt så är det så himla misspepp när man tittar ut och alla andra hus har lamprona tända i varenda rum och gatubelysningen lyser. Herregud, en timme om året kan väl folk hålla sig inne?

Pass

Kom på igår kväll (när jag inte kunde sova) att mitt pass kanske skulle gå ut innan vi åker till Julia. Och jag hade så rätt så, det går nämligen ut 8 april. Det står på polisens hemsida att det tar max 5 arbetsdagar innan det nya passet är klart, men jag vet inte riktigt om man kan lite på det. Dessutom är det ju påsk nu i veckan så det är nog lika bra att försöka få det fixat redan på måndag eller tisdag. Det tråkiga är att de stänger kl.16, så jag måste nog pallra mig dit på måndag innan jobbet. Så irriterande jobbigt, kunde de inte ha öppet till kl.17? ;P

Men igår, alltså det var helt sjukt. Jag var ju supertrött. Typ som jag är nu, orkar knappt sitta upprätt, men iaf. Jag gick trots allt och la mig, lyckades t.o.m få bort sminket, men sen helt plötsligt kunde jag inte somna. Fick sms av Julia vid halv 01 kanske, och då var jag fortfarande vaken.
Lyckades väl somna till slut, men var inte kul idag på jobbet då. Trött och ont i magen har jag. Funderar lite på att sluta med Cerazetten trots allt, äter dem ju för att slippa mens och mensvärk, men istället så har jag det hela tiden, nu har jag haft mens i 25 dagar av 27. KUL!
Har det varit så för er andra som också äter Cerazette eller? Och när kommer det att bli normalt igen?

XOXO

Mattias och Cissi vann Let´s dance

Har jobbat kväll idag och ska jobba imorgon med, dag alltså. Så jag borde gå och sova. Jag vill sova, men jag är typ för trött för att ta mig till toan och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen ta sig till sängen. Så riksen finns att jag kommer sitta här och sova istället...

Har en positiv nyhet och det är att jag har fått ledigt (läs: äntligen någon som har gått med på att byta med mig) 16-18 april. Så jag kan följa med Becks till Bristol och hälsa på Julia! Är inte det superbra?! Vi tänkte åka redan på torsdan (då jag fyller hela 23 år btw, glöm inte att säga grattis!), men då var jag redan ledigt :)

Trots rubriken så måste jag erkänna att jag inte sett Let´s dance ikväll, satte bara precis på när de skulle kora vinnaren. Visst verkade det som om Cissi blev mest glad?
Utan jag har tittat på den 15:e avsnittet av The Vampire Diaries. Gud så spännande!! Det är verkligen inte alls som i böckerna. Blir ju som två helt olika serier. Jag gillart ;) Längtar till nästa fredag, så jag kan få se nästa avsnitt, haha.

XOXO

Ska se Muse i sommar!


Den 21 juli, som är en onsdag, ska jag och Louise åka till Zinkensdamms IP, Stockholm och se Muse :D
Kommer bli ashäfigt!


Pizza hemma hos Linda och shopping

Igår efter jobbet kom Ida (och lilla Miranda) och hämtade mig, så åkte vi hem till Linda. Hon bor iofs asnära mig, men vi visste inte riktigt vart hon bodde så vi ville ta sällis. Kajsa och Anna-Karin var också där. Anna-Karin hade med sig lilla Sebastian också. Så galet söta bebisar :) Höll i Miranda. Hon är såå superliten, ingen annan vågade hålla i henne. Var lite konstigt att se Anna-Karin och Ida utan deras magar.
Vi satt mest och tittade på dem, åt pizza/kebab och snackade Våra bästa år och andra serier. Haha. Var inte där så jättelänge, men det var väldigt trevligt :)

                           
      


Idag har jag äntligen varit ledig. Vaknade så klart tidigt, men gick inte upp förrän vid kanske 10. Sen for jag till stan med tanken att spendera massa pengar, vilket jag också gjorde. Var inne i 3 affärer men det fick verkligen räcka med det. Var Monki, gina tricot och H&M, dvs mina favoriter.

                                        Detta köpte jag:

   

                             

               Smycken och klänning från gina. Tröjor och plånbok från
                       Monki. Unicef pin och även hårfärg från H&M.


Sen idag kom även grejerna från Oriflame som jag beställt. Tog faktiskt kort på dem med, haha.
 
                              


Nu ikväll kl.18 ska jag till Alnängskolan och spela innebandby med några från jobbet. Nasim tyckte att jag skulle följa med och spela nån dag så jag ska testa ikväll. Tror nog att det kan bli lite kul. Får se om jag kommer ihåg hur man håller i en klubba ;)

XOXO


Onsdag? Nej bara tisdag.

Jag har gått runt hela dagen och trott att det har varit onsdag. Lite jobbigt att det bara är tisdag. Måste alltså jobba imorgon. Men är sen ledig på torsdag. Gud vad jag ska sova då! Sist jag var ledig vaknade jag 06.30 och var pigg. Inge kul direkt.

Eftersom det är sista veckan på inskolningen nu så får jag gå rätt mkt själv. Min handledare frågar mest om allt går bra och om jag har glömt någe. Ja och nej brukar jag svara på det. Haha. Men jag blir lite irriterad på att jag inte kan få till de där dumma buttonhole-nålarna. Hittar liksom inte hur fistlen går så det blir snett och då går det inte alls. Ska träna mer på det imorgon. Ibland går det superbra, men dock oftast inte. Suck.

Väntar på den sista tvätten ska bli torr, sen blire dusch och sängen. Har några kapitel kvar i den 5:e Vampire diaries boken (nytt avnistt kommer på fredag, yees!). Sen blire att läsa Patient 67 så jag och Becks kan gå och se Shutter island på bio :)

XOXO

Zumba fitness

Nu har jag iallafall kört hela Zumba programmet. Det finns 3 olika skivor och program, men jag har så klart bara börjat med den första som typ är för nybörjare. Är väl rätt kul ändå. Men jag har verkligen noll taktkänsla och har asvårt att röra på olika delar av kroppen samtidigt till musiken. Stel som ett as är jag. Men det kanske blir lite bättre med övning? Fick alltså mest ont i mina vader för att jag står på tå hela tiden för att hinna med stegen. Svettig blev jag dock, så det är ju alltid nått. Köre barfota idag också och det var inte heller bra. Testade en liten stund med skor också, men det var typ ännu värre. Är väl helt enkelt så att mitt vardagsrum inte är gjort för träning.

Kompletterade min träning med situps på pilatesbollen och armhävningar. Får se. Tanken är att jag ska komma igång med min träning nu. Har beställt ett hopprep från Oriflame så när snön är borta blir det ut och hoppa.

XOXO

Xavier Samuel - Riley i Eclipse

 

Ytterligare en anledning att älska Eclipse ;)



Missa inte "Män som hatar kvinnor" kl.21 ikväll på STV!


En film som bör ses!


The Southern Vampire Mysteries a.k.a The Sookie Stackhouse Novels/Series av Charlaine Harris

          
                                                     
Nu har jag alltså läst alla 9 böckerna om Sookie Stackhouse. Den sista Dead and gone, slutade inte alls som jag ville. Man fick liksom ha sin egna lilla fantasi hur det hela blev, och jag har mina förhoppningar. Blev dock väldigt arg och ledsen när en viss "person" dog. Blev så arg på Carlaine Harris (författarinnan). Hur kunde hon? Vad var tanken med det hela? Fan!

                                                   


Iallafall, man kan ju inte gå runt och vara arg på böcker direkt. Haha. Såg percis nu att det fanns en bok som hette A Touch of Dead, men det är visst en samlingsbok med lite smånoveller med Sookie. Tror inte att jag kommer läsa den. Men till min förtjusning så kommer det en 10:e bok i serien som heter Dead in the Family som kommer släppas nu i maj. Fanns en liten beskrivning också och det verkar som om mina aningar kan vara sanna ;)

I sommar kommer även den tredje säsongen om True Blood som baserar sig på just dessa böcker. De har dock gjort om lite, som de alltid brukar, men en hel del stämmer bra överrens vilket betyder att jag har höga förhoppningar om den nya säsongen.

        
                              Sookie                                      Bill

       
                                                Eric


Super våg

Idag tog jag en promenad i det fina vårvädret upp till stan och lämnade tillbaka några böcker till Stadsbilbban (fick betala hela 12 kr i böter). Sen var jag till Korthuset och köpte 2 fotoalbum jag tänkte sätta in kort på Eila i. Har beställt några från Fujui direkt som förmodligen kommer i veckan.
Köpte även en supervåg på Clas Ohlson för 399 kr (ord. 449 kr). Svindyrt, men det får det vara värt. Min andra våg visar mellan 35-40 kg för mycket, så man vet inte riktigt vad man väger. Har testat att laga den, byta batterier och så men har inte fungerat. Så nu fick det bli en ny istället.



Den visar så klart vikten men även andelen kroppsfett,
muskel, vätska och benmassa.




New moon i brevlådan

Yes! Idag fick jag hem New moon :) Är ju alltid bra att förhandsboka för då får man ju oftast filmerna dan innan de kommer i butik ;) Fanns lite olika versioner men jag köpte iaf en 2 disc. Första är alltså filmen och andra skivan är med lite extra material. Har kollat på dem. Inte allt men det mesta. Tanken var att jag skulle se filmen nu ikväll men jag är nog för trött för det.



Kollade iaf på Så ska det låta. Och guuud vilken jobbig tjejgrupp som var med. Var tvungen att byta kanal en liten stund för jag orkade inte med dem. EMD vann, vilket var bra.
Har röstat lite på Let´s dance för att jag kmr bli väldigt irriterad om Willy kommer till final nästa vecka.

Jag ska lägga mig och läsa Dead and gone. Har inte så mycket kvar i den, vilket är bra, för jag måste nog lämna tillbaka den till Stadsbibblan imorgon. Egentligen skulle jag ha lämnat tillbaka den i tisdags redan, men men. Är ju Sandras lånekort jag har så det blir ju henne böterna kommer stå på. Haha.

Ledig i helgen. Yes!
XOXO

Magont och Zumba

Gårdagen var rätt rolig :) Var alltså på ALERT kurs igår. Malin var med i samma grupp och sen Susanne som jag var i samma vårdpar i tisdags när jag var åp 93:an, så det var kul :) Först var det information och typ som föreläsning med mycket fokus på ABCDE men även kommunikation. Sen vare lunch och då var det visst tacobuffé uppe i matsalen. Efter lunchen blev vi uppdelade i 4 grupper om 4 (kom i samma grupp som Malin och Susanne och sen en ÖNH läkare). Vi gick runt på 4 olika senarion. Är ju alltid lite nervöst när man ska träna praktikst på sånt här, men det gick rätt bra. Kändes så klart lite wierd eftersom man inte skulle sätta på maskerna eller infarterna på riktigt och så. Sen fick man fråga ledaren hur patienten lät på andningen och vad blodtrycket var och lite så. Haha. Men det var kul :) Väligt bra kurs!

Sen så idag har jag varit på dilaysen som vanligt. Vid 14 hade vi lite transplantationsinformation med Gun-Britt. Bra info men var asseg och höll på att somna. Idag har jag även haft asont i huvudet och magen. Trött som fan har jag varit också.

Nu ikväll har jag varit lite duktig och testat Zumba. Hade strumpor och det var väl inte så bra. Mitt vitrinskåp klirrar oroväckande också varje gång jag hoppar. Så det är kanske inte så bra att köra det här. Eftersom jag hade så ont i magen så pallade jag inte att köra hela skiten, men nu har jag testat på det iallafall och det verkar kul. Ska ev. testa det imorgon, men iaf på lördag igen.

XOXO


Hospitering och ALERT

Igår efter jobbet hade jag och mamma en Rusta och Willys shoppingseftermiddag. Kom hem fattig. Kom dock hem sent för vi åkte och köpte blommor och en vas till min moster som fyllde i söndags. Sen åkte vi så klart hem till henne för att lämna dem. Mormor och morfar var redan där. Blev en liten överraskning, men det tyckte hon nog var kul :)

Sen inatt har jag sovit jättedåligt. Tror att det var för att jag var rädd att försova mig. Vaknade 3 ggr mellan 01-02 och tittade stressat på klockan. Kul liksom. Fick så klart stressa till jobbet imorse ändå. Var in till avd.93 och hospiterade idag. Gick med en ssk som inte hade så mkt att göra, så det var lite tråkigt, men men.
Imorgon ska jag på ALERT utbildning. ALERT står för Acute Life-Threatening Events Recognition and Treatment. Folk brukar säga att det är rätt kul så jag hoppas på det :)

Så nu ska jag sätta mig och göra instuderingsfrågorna vi har fått inför kursen.

XOXO

Melodifestivalen 2010: Helt okej!

Jag har för det mesta varit negativ ang årets svenska Melodifestival. Men igår tyckte jag att det faktiskt var bra. Var verkligen rätt låtar (förutom Pernilla Wahlgren) som var i finalen. Jag och Becks hade lite svårt att bestämma vilken vi tyckte skulle vinna. Att Anna Bergendahl vann var helt okej ;)




Vi/jag tyckte faktiskt även att Darin, Salem Al Fakir och (trot eller ej) Eric Saade kunde ha fått vinna. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det var okej om Eric Saade vann, men varför inte liksom? Manboy, manboy, you can call me manboy. I don´t care, I show you how to love. There´s no halo round my head no. There´s no angels here. Den sätter sig på hjärnan dirket!








Haha visst var det lite roligt när Björn Gustavsson kom och tog över pianot under Salem´s låt? Haha jag höll på dö. Så jävla kul! Var lite synd att de inte hunnit lägga ut det klippet på
youtube än, men det kommer väl för de som missade ;)

Sen satt jag och funderade på varför det var så mycket norska flaggor i publiken, men då kom ju svaret att det var ett meddly med både svenska och norska schlager-låtar. Jag och Rebecka satt i soffan och verkligen hoppades att Alexander Rybak skulle komma, men vi tänkte väl. Varför skulle han komma hit liksom? Men:



Så roligt :D


På tal om roligt så måste jag faktsikt erkänna att Dolph Lundgren har varit väldigt rolig i sin jakt på hotet mot Melodifesitvalen och jag tänker faktiskt lägga upp ännu ett klipp. Och det är ju på del 3, den som jag tycker var roligast :)






Nu är det sluttjatat om Melodifestivalen. Om man missa igår så är det repris nu kl.12.15 på STV2 ;)

XOXO


Behind the scenes på Eclipse



Jag tror nog att jag kommer tycka att Eclipse är den bästa av TTS filmerna, iaf så här långt ;) Lite roligt eftersom det inte är min favoritbok, men gud så bra den verkar. Kan man inte få så att David Slade ska göra Breaking Dawn också?

Hår och smink ser också ut att vara bättre i denna film. De som hade peruk i Twilight hade asfula peruker och det blev inte bättre i New Moon, där hade de även väldigt tråkiga kläder. Men Bella/Kristens peruk verkar fungera bra.
Som sagt tror att Eclipse kommer bli min favorit :) 

<3


Nya busslinjerna

 

Fr.o.m. 1 april är det ju dessa linjer som kommer gälla. Jag tror inte alls att det kommer bli bra. Hur fan ska alla bussar få plats utanför samma entré på USÖ? Det är ju sjukt trångt redan som det är utan att det ska stå massa bussar där hela tiden. De kommer nog med säkerhet inte finnas någon samtrafik kvar, för det vore som sagt sjukt. Ja jag är lite irriterad över dessa. Har inte linjerna gått rätt bra? Varför ska Lundby ha 2 linjer dessutom? De har ju redan haft det och antaligen ändrat av en anledning.


Okej det är väl bra om man kommer fram snabbare, men varför så bråttom hela tiden? Det är som sagt det där med att alla ska gå utanför USÖ som jag inte gillar. Ingen kommer ju kunna gå över gatan och komma in till sjukhuset eftersom det kommer så massa äckliga bussar i vägen.


Det enda positiva är att jag buss 24 kommer gå förbi Längbrotorg och sen till USÖ, så jag kan ju ta bussen om det regnar. Kanske är bäst att ta bussen till jobbet jämt? För jag känner på mig att jag kommer bli påkörd av en bussjävel om jag ska cykla.


Det är inte det att jag har svårt för förändringar tycker bara att man inte behöver ändra på någe som fungerat bra. Nu har man ju vant sig vid att ta bussen från Konserthuset eller Järntorget (16 alltså), men nu måste jag gå tillbaka till Våghustoget eller USÖ för att kunna ta bussen hem från stan. Jag kommer inte heller kunna ta bussen till Lisa eller Lena om det regnar helller för då får jag gå av vid Våghustorget och då kan jag ju lika gärna gå hemifrån från första början. Samma sak om jag skulle behöva ta bussen till Resecentrum, ofta jag tänker åka åt andra hållet först för att byta buss. Äckliga Swebus och kommer och ändra på alltid, först obekväma sittplater i bussen och nu det här. Suck!


Förhandsvisning av Remember me

Nu blir det mera Robert Pattinson för igår var jag och Rebecka på förhandvisningen av Remember me som har premiär imorgon. Även här ser Rob sjukt bra ut. Nästan så att man får våta drömmar ;) Haha. Han är dock inte bara snygg han är himla duktig också :) Jag tykte att filmen var väldigt bra. Hände iofs kanske inte så jättemkt med iaf :) Slutet var ett riktigt chockslut!




Rob <3


Första Eclipse trailern!! <3

I loooove it!! Vill helst ha 30:e juni nu ;) Man kan se hela den första trailern HÄR och på klippet jag har här kan man se 10 sekunder om man nu vill det.
Det verkar inte vara så jättelikt boken, men orka bry sig, det verkar helt awesome iallafall :D

 

Visst ser Rob/Edward bättre ut i Eclipse än i New moon?
Han är för snygg. Egentligen längtar jag tills den kommer på DVD så jag kan titta på den (läs: honom ) så mkt som jag vill. Haha.


Nu är det snart dags att klippa sig

Idag har jag bokat en tid till på fredag efter jobbet på Fåfäng för klippning. Ska bli skönt att bli av med mina slitna toppar :) Har tänkt att jag bara ska toppa mig, men jag vet inte riktigt. Någon som har något förslag? ;) Jag tittade på lite gamla bilder och insåg att jag tyckte att min lugg var lagom lång i somras, men så har jag typ jämt, så jag vet inte om jag vill klippa så. När jag klipper mig brukar det ju alltid bli samma frisyr i slutändan. Men nu ska jag ju till ett nytt ställe och det kanske kräver en ny frisyr?


                    
    Från i somras. Jag tror nog att jag var rätt nöjd emd den längden.

        
            Så som jag brukar klippa mig. Snelugg och axellångt.

      
                                      Som jag har typ nu.


Gossip girl är äntligen tillbaka!


Ledig tisdag

Det var väldigt trevligt i lördags. Var jag, Rebecka, Sanna och Frida som var ute och drinkade. Blev bara 2 glas, eftersom jag skulle jobba i söndags. Första glaset tog vi på Lilla Örebro sen gick vi runt halva stan för att hitta ett annat trevligt ställe, men det visade sig att Örebro helt plötsligt har fått massa krogar där man behöver betala inträde. Till slut hamnade vi iallafall på Ivy. Rebecka och Frida köpte en varsin brownie med vaniljglass. De tyckte att det smakade lite syrligt och kom fram till att de hade fått balsamvinäger på. Haha. När vi betalade och gick så frågade Frida de i kassan om det och det var så klart fel. Så de behövde inte betala för den. Var ju typ för den hade kostat 95 kr och var nog inte värd det.


Jag har börjat min 6:e vecka nu på dialysen och jag börjar bli rätt duktig på maskinerna och CDK:erna. Har bara stuckit i en buttonhole, men att sticka med vassa nålar går bra :) Vissa har dock sjukt svåra fistlar så de har jag inte gett mig på än.
Imorgon ska min handledare ha ett litet "läxförhör" eller vad man ska kalla det. Vi ska gå igenom några frågor och jag antar att jag ska ställa dem och jag kunna svaren, vilket jag absolut inte kommer kunna. Kommer aldrig ihåg vad ett högt resp. låg ven- eller artärtryck kan bero på.  Så tanken är att jag ska plugga lite på det idag, men det kommer nog bli sent ikväll som vanligt.


Det är trevligt med sol ute, funderar på att gå ut på en liten promenad. Vi får se :)
XOXO


PS: Bob Bryar har slutat som trummis i My Chemical Romance. Var ju lite tråkigt. De skriver dock att de håller på med några nya riktigt bra låtar, men  jag undrar hur länge de har tjatat om den nya skivan? The Black Parade kom ut 2006, och de har iallafall skrivit på nya låtar sen 2007. Hur lång tid kan det ta egentligen?


Great!

Jag gick till barnmorskan och skaffade p-piller för att slippa ha så jälva ont i magen hela tiden. Jag fick Cerazette för hon sa att de skulle vara de bästa. Och nu hade jag ont i magen 3 dagar innan mens, sen mens i 1 vecka, sen dirket ont i magen i ytterliggare 1 vecka och sen nu direkt efter det har jag haft mens i 1 vecka till (tror de kommer hänga i flera dagar till). Dvs. jag har haft ont i magen nästan varje dag i drygt 3 veckors tid. Great! Just nu är jag så jävla trött på det. Det är ju inte bara det att jag har lite ont. Just idag har jag skitont men dessutom är jag trött hela tiden. Vet inte om jag kommer palla 3 månader :(


Ikväll iallafall ska jag träffa Sanna och Rebecka på stan och ta en drink. Blir nog ett glas rött för mig, då kommer jag däcka när jag kommer hem sen. Kan vara bra om jag kan sova ordentligt inatt eftersom jag ska jobba imorgon, vilket jag även har gjort idag.


XOXO

Robert Pattinson: Alltid lika snygg. Längtar till onsdag!


Fredag, sol och ledig

Jobbat måndag till torsdag denna vecka. Jag fattar inte hur folk klarar av att jobba 7-16 5 dagar i sträck. Jag pallar knappt 4. Men idag är jag iallafall ledig och sen jobbar jag lördag till måndag. Ledig tisdag. Jobbar onsdag till fredag, sen helg ledigt :) Det känns som om man jobbar jämt när man bara är ledig en dag mitt i så här, men men.

Har väl inget superkul inplanerat idag. Ska äta brunch snart, och sen ska jag börja tvätta och städa. Det behövs verkligen. Skulle vilja gå ut, men vad ska jag göra ute helt själv? Hade tänkt att ta en promenad till mormor och morfar, men då skulle mormor till tandläkaren så morfar kommer hit en sväng då under tiden istället.

Kul inlägg det blev idag?
XOXO

Äntligen Mars

Ja man kan inte tro att det någonsin kommer att bli vår, speciellt eftersom det snöar asmkt just nu, men jag tror nog att våren kommer att komma smygande denna månad. Februari var ju en skitmånad, så jag är glad att den äntligen är över. Dessvärre har jag blivit förkyld :( Har ont i halsen, huvudvärk, snorig och känner mig allmänt dålig. Men jag ska ta 2 Alvedon och dricka lite te, för jag måste gå till jobbet om 35 min. Man förlorar ju sjukt mycket pengar på att vara sjuk, så det går inte.


                 Varför jag har längtat till mars:

                 - man kan klaga på snön med mera rätt
                 - det blir sakta med säkert ljusare ute
                 - Gossip Girl, The Big Bang Theory, Criminal Minds, The Vampire Diaries
                    och Grey´s Anatomy kommer tillbaka efter ett litet uppehåll
                 - Monki kommer att öppnas i Örebro
                 - Eclipse trailern släpps
                 - Remember Me kommer på bio (och andra filmer jag vill se)
                 - New Moon kommer på DVD
                 - Luftslottet som sprängdes kommer också på DVD                
                 -
den 5:e Vampire Diaries boken kommer ut


Dags att sätta lite fart så jag inte får ännu mera minus på flexen.
XOXO