Hundvakt.

Igår eftermiddag kom min bästa Marcus hem ♥ Dessvärre fick vi ingen egentid för hans föräldrar kom med Tazza. Vi ska va hudvakt medans Petra är borta några dagar med jobbet. Jag ha varit ledig idag och Marcus har tagit semester och bytt lite på sitt jobb så det passar bra.

      
      
     
     
          
     
     

Som nog alla som läser vet är jag ju pälsdjursallergiker, så har varit lite orolig hur det ska gå att ha Tazza här i några dagar. Men det går bra :) Räcker med allergitabletterna. Har inte nyst, kliat eller tjockat i halsen något. Var lite rödflammig i ansiktet imorse men då var det dags för att fylla på med medicin, så sen försvann det.

XOXO

HAHA!!


Christina Perri - A Thousand Years (Breaking Dawn Soundtrack)



Jag gillar låten. Hon har väldigt fin röst!


Lägger in ett annat klipp också. Ett nytt klipp som jag inte hade sett förut. Några av skådispelarna kommentrerar filmen lite och sen får man se lite sneak peak från bröllopet.


Mardrömmar!

Inte bra att Marcus sover borta för hade mardrömmar inatt. Har visst vant mig vid att ha honom bredvid mig.

Är iallafall vaken nu och ska gå upp. Men är trött och har ont i nacken. Hör också att det verkar regna ute, jippi!

Hoppas alla andra fick en bättre start på dagen.
XOXO


Ensam...

Imorse efter att han hade släppt av mig på jobbet så åkte Marcus iväg på övning, så nu är jag helt ensam hemma. Känns lite tomt. Jag är lite fjantig och löjlig men jag saknar honom redan. Haha. Men det blir nog bättre imorgon, mest att jag vet att han ska vara borta ett tag. Sen var det en besvikelse att det inte fanns något nytt Criminal minds avsnitt att titta på idag. Vad ska jag nu göra? Träna? Ne det är jag för lat och fet för...

Slänger in en bild på mig och Marcus eftersom det alltid är lite trevligt med bilder ;)

      


Lite av det jag köpte idag:





Redan onsdag.

Har visst gått 2 dagar sedan jag hade på datorn sist vilket har lett till inget bloggande.

Jobbar 6 dagars vecka denna vecka så jag är bara ledig idag. Marcus ska inte heller vara hemma för han ska på HV övning. Passar ju bra att jag jobbar helgen då. Sen på söndag när han kommer hem så kommer även Tazza hem till oss för vi ska vara hundvakt några dar då Petra ska bort med jobbet.

Idag har jag fått lön. Passade men den är nog snart slut. Haha. eller nee kanske inte. Men gjorde av med 7000kr redan imorse när jag hade körlektion. Köpte ett såntdär paket, så nu slipper jag betala på några veckor iallafall. Fast jag började mitt shoppade redan igår då jag och Marcus var till Cykelringen ute vid Marieberg och köpte en cykelhjälm till mig. Den är svart men ful och jag ser inte klok ut i den, men den fyller nog sin funktion ifall jag far omkull och det är ju det som är huvudsaken.

Efter körlektionen som förresten började kl.08 imorse tog jag bussen hem till mamma. Vi åt frukost och åkte sedan vidare till Marieberg för lite shopping. Tittade på lite kläder men hittade inge bra. På Indiska däremot hittade jag ett vitt och fint sängöverkast, en julduk och en ljuslykta som ser ut som en glittrig snöflinga. Så fint :D Överkastet måste Marcus godkänna men det var 20 % rabatt på det så jag borde få behålla det :)
Jag och mamma var iallafall en sväng till IKEA också där köpte jag mest ljus, men det var också därför jag ville gå dit.

Nu är jag trött och vill vila lite tillsammans med Gossip girl.

XOXO

Hej Bloggen!

Idag är det söndag den 23 oktober. Som vanligt går tiden fort. 23:e redan liksom? Snart november och sen första advent. Men det ska bli mysigt. Jag längtar lite till julen. Inte så mycket till snön och det där kalla men allt annat :)

På tal om vädret så har det ju varit mycket fint höstväder idag. Härligt! Jag och Marcus åkte till Fjugesta för att fika hos hans föräldrar men innan fikat så ville de ta en promenad i ett Naturreservat, som jag inte kommer ihåg namnet på nu, och det passade ju bra :)

Nu har jag presic gjort klart maten, lax med citronsås, och undrar om Marcus ska äta med mig eller inte. Hans bror Fredrik är här och de spelar det där nya PS3 spelet som Marcus köpte i fredags. Skönt att Fredrik är här trycker jag för då slipper jag bli tjatat på att jag ska spela med Marcus. Haha ;) Men hungrig är jag och det är inte gott med fisljummen mat så ska gå och störa dem lite.

XOXO

Mitt nya fina och färgglada tårtfat!


Helg!

Långledig denna helg med. Så skönt :) Jag och Marcus var till nya ÖoB vid Marieberg där Marcus hitta någe PS3 spel som han verkar väldigt nöjd över.
Jag köpte också något jag blev väldigt nöjd över fast på Indiska :) Ett färgglatt tårtfat som var på rea. Tittade på det tidigare i våras/somras men tyckte att det kunde vänta men nu när det var på rea var jag tvungen att slå till :)

Senare på kvällen kom Petra och Tazza hit. Vi åt tacos och tittade på Idol. Tycker att det är dumt att de inte har en ny omröstning om de två som hänger löst. Men de tjänar väl mer pengar såhär. Emil åkte iallafall och det kändes okej men att Amanda P hängde löst var inte okej! Jaja.

Slappardag idag. Vi har bara gjort en vettig sak och det var tvätten förmiddags. Blir TV eller film nu ikväll och lite vin :)

XOXO


♥ One Day/En Dag med Anne Hathaway och Jim Sturgess ♥



Var och såg denna film igår med Julia efter jobbet på bio.
Tyckte den var väldigt bra :) Julia hade läst boken den baseras på och
var väl lite besviken, som man alltid är, att de utelämnar vissa saker.

Men det är absolut sevärd och kanske lite av en tjejfilm ;)
Jag kommer nog förmodligen köpa den när den kommer på DVD.

XOXO



Fredag och Sovmorgon

Idag är det torsdag men jag har fredag. Jag är nämligen ledig fre-sön denna vecka också. Kan kännas lite dumt att jag jobbar kväll när jag sen ska vara ledig men jag har varit astrött på morgonen hela veckan så var skönt med sovmorgon idag.

Ligger faktiskt fortfarande i sängen men ska gå upp och duscha nu.
Ha en bra dag!
XOXO


Helgen och början av veckan.

Herregud vad tråkigt det är när det regnar och är grått ute. Jag har gäspat hela dagen, fast det kan ju också bero på att jag försov mig och fick skynda till jobbet imorse. Så jag har nog inte riktigt vaknat än.

I lördags hade vi födelsedagsmiddag för mamma i lördags hemma hos mormor och morfar. Var mest familj och vänner. Lite synd att alla inte kunde komma som t ex min kusin och hennes man. Mamma fick fina och bra presenter. Det mesta gick i rosa, glitter och resandets tecken. Hehe. Men det passar mamma bra :)
Tog inte så många kort men här är några iallafall:
 
     
     
                
           
                        


I söndags hade vi en slappardag. Skööönt! På kvällen kom iallafall Petra och Tazza hem till oss. Vi åt plättar och spelade Rummikub. Trevligt :)

Annars har jag som vanligt jobbat måndag kväll och idag tisdag.
Nya Gossip girl har kommit idag också :D

XOXO

Dagstur till Ullared.

Nyss hemkommen från Ullared. Jag och Marcus har varit där idag. När vi bestämde att vi skulle fara dit trodde vi inte riktigt på att det var så långt. Men det var det ju, haha. Gick bra ändå och jag fick övningsköra drygt 1 timme. Kul.

Väl framme så var det massor med bilar men ingen kö. Men shit va folk det var därinne!! Folk är verkligen dumma i huvudet när de är där. Trängs och kör på folk med kundvagnar. Vi blev lite stressade och missade säker massor. Hittade lite bra saker iallafall, t ex 2 julklappar och ett plättjärn ;) Tyvärr hittade jag inga bra termobyxor eller jacka som jag var ute efter. Synd.

Nu tittar vi så klart på Idol.
Fredagsmys!

XOXO


Idag fyller min bästaste mamma 50 år ♥


Tisdag.

Skönt med en ledig dag. Sovmorgon och sen en lugn morgon med frukost till Gossip girl.

Cykla sedan iväg till Julia. Cyklade så klart fel eftersom det är på öster men det som var bra var att jag kunde använda appen "Kartor" på riktigt för första gången.
Tittade på hennes nya lägenhet som var mycket fin, stor och ljus :) Vi var sedan iväg och köpte en dator till Julia och åt sedan en sen lunch på Gröna grodan. Trevligt! :)

Nu har jag och Marcus kommit in från en promenad med Tazza. Vi är hundvakt medan Petra är på föreläsning.

XOXO


L.A. Gigolo, Rummikub, Jobb och Tvätt.

Var som sagt var jag hem till Emma i lördags. Jag åkte buss eftersom Marcus var borta och det var för kallt för att cykla. En sak som jag inte kan förstå är att jag alltid ska antingen springa till bussen eller komma en kvart tidigt så jag får stå och frysa som jag då gjorde i lördags. Bussen kom iallafall till slut men jag gjorde en annan typisk Maddegrej och det var att gå vilse i Adolfsberg. Eller vilse och vilse, jag gick fel och visste inte alls hur jag skulle hitta rätt. Haha.

Hitta till slut och det visade sig att jag hader rätt från första början. Hemma hos Emma var Jossan redan. Vi åt god mat, drack vin och drink, åt äpplepaj, pratade, spelade Rummikub och tittade på L.A. Gigolo. Känner att jag träffar dem lite sällan, vilket iofs gäller alla kompisar på sistone. Jag skyller på Marcus ;) Fast det är ju lite min allergis fel också. Är rätt jobbigt för mig att vara hemma hos folk med djur, spec. katter, även fast jag gärna vill.

       

Tog en taxi hem när det inte gick att prata längre utan att ta paus för att andas. Men usch va dyrt det är med taxi på helgerna. Är iofs enda gången jag åker taxi så det är väl okej ändå.

Blev även i lördags en jobbig natt, inte mycket sömn och jag var rätt så jättetrött på jobbet igår. Marcus kom hem och lukta sprit, usch. Han hade ju varit på fest. Jobbigast var nog att han var så kall och skulle prompt skeda.
Jobbade även idag och det var så seeeegt att gå upp. Mörkt är det ju nu också på mornarna. Mörkt och kallt.

Efter allt det här borde jag vara rätt däckad men ändå så äre massa tvätt i tvättstugan som tvättas nu. Bara att göra det man ska. Imorgon är jag iallafall ledig. Sovmorgon!

XOXO

11 månaders och jobb.

        image description

Dessa fina blommor fick jag av Marcus igår när vi firade 11 månader tillsammans ♥ Han lurade mig allt. Sa att han inte hade varit hemma sen han skjussade mig till jobbet. Sen kom han och hämtade mig hos Lisa så blev verkligen en överraskning när jag kom hem och såg dem på mitt nattduksbord. Sånna överraskningar gillas skarpt ;)

Var alltså hemma hos Lisa en sväng igår efter jobbet eftersom hon fyller i helgen och hade lite födelsedagsfirande. Det tråkiga är bara att jag sov väldigt dåligt inatt pga att jag inte andades normalt och mådde lite dåligt. Varmt som fan var det också. Har sen varit en seg dag på jobbet. Tiden gick välr rätt fort men min hjärna hängde inte riktigt med och har gäspat massa istället.

Tittar på VD nu och ska sen duscha.
Ska hem till Emma ikväll. Hoppas jag överlever.

XOXO


PS: Måste självklart gratulera både Sofia som fyller 24 år idag och Linas lilla Ebba som äntligen har kommit, natten till idag.

Stormig fredag.

Herregud vilket hemskt väder. Tur att Marcus är så snäll och ska skjussa mig till jobbet senare så jag slipper cykla. Efter jobbet ikväll ska jag hem till Lisa en liten stund.
Jag har fått låna Dexter säsong 1 av Johan på jobbet och nu har vi tittat massor känns det som. Marcus tycker att det är asbra och jag måste nog säga att jag också tycker att det är bra. Har varit lite skeptisk förut.

Försökte blogga från mobilen igår när jag följde med Marcus till OKQ8 för han skulle byta olja på bilen. Men det gick inge bra. Det gick inte att ladda upp bilderna. Konstigt och lite irriterande nu när jag var så glad.
Annars för Marcus gick det bra att byta och jag drack en mugg choklad under tiden :)

               
     
                              


Nu då...


Äntligen!

Ja, äntligen finns det en Blogg.se app till min iPhone!

Jag vet inte hur länge den här appen funnits men sist jag leta fanns ingen. Så nu är jag glad :) Hoppas bara att den fungerar som jag vill.


Annars har jag fortfarande ont i huvudet. Blev ingen film utan städade lite och nu dricker jag te i min fina Indiska mugg och tittar på Family Guy.

XOXO

(Okej det gick inte att ladda upp bilden, suck)


Fokusgrupp.

Igårkväll var jag på Stora hotellet för att vara med i en fokusgrupp för Beyond Research. Var Filip som hade tipsat Sandra som tipsade mig. Vi satt i 1,5 h och diskuterade olika saker, mest om Försvarsmakten. Om vad som lockar och vad som avskräcker. Typ. Svårt att förklara. Var 8 st tjejer i min grupp. Sandra ville också vara med men hon passade inte in i målgruppen tydligen. Hade jag vetat det i tid hade jag nog stannat hemma. Men nu fick jag veta det ca 2 h innan och kändes dumt att strunta i det då. Som tack för vår medverkan och våra synpunkter fick vi 400 kr. En rätt okej timlön, speciellt eftersom tiden gick fort.

Idag är jag ledig. Hållar på att bli sjuk. Förkyld som alla andra. Snorig, tjock i halsen, ont i huvudet och trött. Det tråkiga vädret ger ingen energikick heller så idag har jag sovit till halv 11 och planerar att inte göra något speciellt. Har tittat på Criminal minds och Glee. Ska ev. plugga körkortsfrågor eller se en film. Blire film som jag tror så ska jag nog koka mig en kopp te till.

XOXO

Jobb, jobb, jobb och kanelbullensdag.

Denna vecka har bara varit jobb hittils. Dagarbete idag, kvällsjobb i måndags och dag igår. Efter jobbet var jag tvungen att handla på ICA och sen hämta ett paket ute i blåste. Suck va jobbigt det var. Sen hem och förbereda lasagne så att den istortsett var klar när Marcus kommit hem och så. Sen bakade jag kanelbullar eftersom det var kanelbullensdag. Herregud. Var inte klar förrän halv nio. Men attans va gott det är med nybakade bullar och ett glas mjölk :)



Oktober, sol och kalas.

Denna månad har inletts med mycket fint väder och ett trevligt 3 års kalas för mitt kusinbarn Vilgot i Hökarängen, Stockholm. Jag och Marcus åkte bara över dagen så det blev ingen sovmorgon eftersom vi skulle vara i Stockholm vid lunchtid. Blev bjudna på lunch. Mormor och morfar hade också åkt från Örebro men de stannade i Stockholm för att umgås lite med Mats och hans sambo Svetislav. Ulrikas pappa, hans fru, deras yngsta son och Ulrikas farmor var också där. Min moster kom hem från Turkiet under förmiddagen så hon hann inte komma förräns vid 16-tiden när det var dags för oss andra att åka hem.

Vilgot var glad och var nog mest intresserade av de hårda paketen. Han fick ju både kläder och leksaker av oss. Han hade önskat sig bilar och böcker vilket han fick massor av. Han blev så glad :) Sen är hans favorit tydligen choklad så fikat gick i chokladens tecken, men kladdkaka, frusen chokladcheesecake och chokladmuffins med dumle. Sött men gott ;)

     
     
           
           
           
           

Ojoj. Nu stickar klockan iväg och vi ska jobba imorgon så ska väl börja göra mig iordning för sängen. Marcus är typ redan klar.

XOXO