The Notebook




I love, love, loooove it!!


Oh, vilken underbar da aa ag!

Nu har det varit otroligt fint väder i tre hela dagar och jag hoppas verkligen att det håller i sig, älskar hösten när den är på det här humöret :D
Idag har jag varit ledig, var tänkte att jag skulle plugga, men det har inte blivit av än. Men jag har fortfarande hopp.. Är ju trots allt en kvällsmänniska så jag ska nog fixa att göra den ikväll för imorognbitti innan seminariumet kommer absolut inte att palla..
Så vad har jag gjort idag då.. Jo jag var varit på vårdcentralen och fått rätt dåliga nyheter.. Min kära stortå läker inte som vi hade hoppats på, utan det kommer typ var eller någe liknande fortfarande så på måndag ska jag träffa en läkare som förmodligen kommer att klippa lite i den eller någe.. Usch.. Vill verkligen inte det.. Gör ju så jävulskt ont.. Men vad ska man göra liksom? Fick iallafall massa omläggningsmaterial från disktrisktsköterksan idag.. Det var ju snällt :) Hade inget hemma och så sa hon att eftersom jag var en framtida kollega så kunde jag få lite.. Fick även behålla Lapis-pennan ifall den skulle komma till användning i framtiden.

Sedan har jag även tittat på den nya avsnittet av Lipstick jungle och virkat klart min röda halsduk :)
Nu tittar jag på Idol och nu så åkte Alexander ut och juryn gråter.. Lite så jobbigt kanske..

Fick ett mail av mamma med lite roliga bilder.. Hade egentligen tänkt att jag skulle lägga ut dem här, men det ville sig inte.. Så jag testar att lägga upp dem i bilddagboken istället.. Så ni kan ju kolla där om ni vill skratta lite ;)
http://medei.bilddagboken.se  

Ska dricka lite Sprite nu tänkte jag för jag är svintörstig :P
XOXO

Only hope

Det är så himla fint väder idag :) Igår med för den delen.. Tänkte ta en promenad med Lisa svarar inte på msn, hmm.. Dålig stil tycker jag :) Hoppas jag kan pallra mig ut själv, inte lika kul kanske, men det är nog skönt :)
Var och åt lunch (min frukost) med mormor, morfar och Sandra förut vid 12.. Sen så har jag tittat på Prison Break och Heroes (!) Var som de hande lovat - asbra :D Längtar till tisdag då jag kan se nästa avsnitt :)

Igår var jag hos Sanna först på förmiddag och pluggade lite.. Maria och Lukas var med också.. Första gången jag träffade honom, han var väldigt söt och gosig :) Snäll också för den delen.. Hade det varit Eila så hade hon gått runt och gnällt hela tiden, hehe..
När jag kom hem så kollade jag på Days of our lives, haha.. Hade inte sett på typ 2 veckor så jag kände att jag ville titta lite.. Och senare på eftermiddan tittade jag på The Big Bang theory (oj va jag har saknat den serien), One tree hill och gossip girl :) Lika bra som vanligt :)
Försökte även plugga lite inför seminariumet som är på fredag, men det var den rörigaste berättelse jag läst.. Fattar ingenting :(


Läste lite kul info i Cosmo... Visste ni att doften av lavendel ökar blodflödet till penisen med hela 18 %?
Lite kul att veta kankse? haha


Om mågon inte sett A walk to remeber så rekomenderar jag dem starkt.. Har typ lyssnar sönder på låten Only hope de senaste dagarna.. Jättebra!





27 Dresses

 

Ojojoj va bra den var! :D
Tittade alltså nyss på 27 Dresses med Katherine Heigl och James Marsden. Är en romantiskt komedi vilket jag älskar :D
Har ni inte sett den så måste ni göra det :)
Fan, jag vill också träffa kille jue :(  hehe..

22 september

I fredgs var jag ju hemma hos sandra och firade henne, det var trevligt :)
Sen i lördags var jag hemma hos Sandra igen.. Typ tårtkalas.. När alla gått tittade vi på Sex and the City filmen, hann inte se klart, men jag hade ju redan sett den så :) Vi skulle nämligen hem till farmor på kalas eftersom hon fyllde 70 år.. Hon hade sagt att det skulle bli kallskuret och jag var jättesugen på det, men det blev kyckling, revbensspjäll och potatisgratäng.. Var väl gott det med, men inte lika fräscht som kallskuret..
I söndags, igår, så jobbade jag på Rosenlund.. Gick väl rätt bra, var lungt på min sida, men aa det är ju inget roligt jobb precis..

Efter jobbet åkte jag förbi Maxi, köpte Cosmopolitan.. Jag undrar var jag har hållit hus på sistone.. Jag visste nämligen inte att Hayden Panettiere och Milo Ventimiglia är tillsammans (förresten så sänds de två första avsnittet från Heroes säsong 3 ikväll i USA).. Jag visste inte heller att Brolle Jr och Elin Lanto är tillsammans.. Hur efter är jag inte?Och så läste jag en sak som jag var tvungen att skratta åt, för det var så himla klokrent: "Det sägs att män tänker på sex var 52:a sekund (enligt en ny undersökning lika ofta som vi tjejer tänker på shopping)." HAHA, svinkul ju :)

Idag var jag på vårdcentralen igen.. Hon skulle titta på min tå.. Och den var verkligen svart, trodde itne att det skulle bli så, men de blev det visst.. Ska tillbaka på torsdag för att se hur det ser ut då.. Sen ska jag kanske få sköta den själv (bra, för det kostar ju 80 kr för varje gång).. Men idag berättade hon att hon trodde att jag nog skulle få operera den iallafall, int ejust nu men om några månader kanske - suck!

Aja.. Nu måste jag kila för att hinna med bussen till skolan..
XOXO


Grattis lillasyster <3

Idag fyller ju min lillasyster Sandra 19 år, så ett stort grattis till henne :D


Jag väntar på att min mascara ska torka nu så att jag kan fixa klart det sista för mormor och morfar kommer och hämtar mig om typ 10 minuter.. Mormor ringde förut för att typ påminna mig om att klockan börjar bli mycket, haha. Hon är lite rolig hon :)

Jag har för övrigt svinont i min stortå.. Var på Olaus Petri Vårdcentral idag med mitt nageltrång.. Distrikssk var jätte trevlig och snäll och hon trodde att vi kanske kunde fixa tån utan att behöva operera den.. Det tycker jag lät välidgt bra, för det var inte alls roligt när jag opererade den andra tån.. Men hon la på någe som jag inte komemr på vad det heter just nu och det gör svinont.. Hon sa att de kunde svida lite.. Lite! Svinder pissmycket och så dunkar det och har sig :( Men vi får hoppas att det hjälper :)

Ojoj.. Nu är det visst bara 5 minuter kvar..
Måste kila

XOXO


Amazing

Jag är väldigt glad att Louises kompisar inte kunde följa med henne på Coldplay igår, haha.. Taskigt kanske, men jag och Julia fick ju gå istället och jewel va bra det var :D
Vi hade ju skola först men fick sluta tidigare och det var ju tur för vi åkte fel, haha. Kom en skylt "... Globen 2 km..."  men vi missade avfarten och hamnade på någon bensinmack en rejäl bit därifrån.. Fick en karta och vi var på ett ställe och sen verkligen på andra sidan av kartan låg Globen.. Men det gick rätt fort att komma fram iallafall :)

Hade ståplatser så vi gick runt lite under förbandet som jag inte har en aning om vilja de var, men de var väl rätt bra.. Fast på lång håll tyckte jag att han såg ut som Chris Keller från One tree hill, haha..
Sen kom vi på att vi skulle försöka komma in nämre scenen.. Såg mörkt ut ett tag med precis innan Coldplay började spela så släppte de in mera folk.. Jag höll ashårt i både Louise och Julia och så lyckades vi tränga oss fram :D Slutade med att vi stod typ 3 pers från en del av scenen (en sån där utbyggnad, eller vad man ska kalla de).. Chris Martin härjade runt där några gånger och då kändes de som om han stod precis framför en, lite kul :)

Som sagt konserten var jättebra och häftig.. Efter typ 1 h så gick de ut i publiken och ställde sig och spelade några låtar. Chris Martin sa någe om att de inte kunde åka ända till Sverige utan att stå längst bak i rummet och spela, lite kul :) Innan och efter var det så klart lite publikfjäsk som t ex att Sverige har den bästa publiken och så sjung han "Stock holm where I wanted to go..." Men sånt gillar vi jue :)

Här är Fix you som jag filmade (kanske inte världens bästa kvalité, men en asbra låt)




Lite mindra bra bilder finns på
http://medei.bilddagboken.se
XOXO

Coldplay imorgon :D

Yes, imorgon ska jag, Lousie och Julia åka till Stockholm och Globen för att se Coldplay :D Ska bli riktigt kul :) Hade inte lyssnat på hela nya albumet, men nu håller jag på och taggar för fullt :) Vore ju kul om man kunde sjunga med på fler än ett par låtar :)

Vi hade seminarium om socialpolitik idag med våran seminarieledare och hans röst, haha. Han är lite rolig han :P
När jag kom hem från skolan så hade jag dragit på mig ett skavsår, glömde att lägga in några gummigrejer så att man slipper dem.. Förstår inte att jag inte lär mig.. Har använt skorna flera gånger (tycker nog att de är bland de snyggaste klackskor jag har) och varje gång får jag köttiga skavsår :( Men aa det var inte det jag skulle berätta.. Utan att jag tittade på One tree hill, fast Kiina hade förvarnat mig.. Var väldigt sorgligt :( Jag t.o.m grät en skvätt.. Men jag tittade även på Gossip girl och det var lite bättre, gillar Chuck, haha.. Och Prison Break också.. Fast det har jag verkligen tröttnat på, men man måste ju ändå titta.. En princip sak nästan.. Jag stör mig väldigt mycket på en skådespelare, han är riktigt elak fast han ser ut som en stor bebis.. Samma som spelar dr. Baileys man i Grey´s anatomy.. Gillar honom inte där heller..

Vi har skola kl.8.30 på torsdag (kommer vara svintrött) och sen ska jag jobba på Rosenlund en sväng mellan 17.30 och 21.. Onödigt, men jag har sagt nej så många gånger så jag kände mig lite tvingad.. Är ledig på fredag så då ska jag sova lääänge :)

Ajusste, höll på att glömma.. Jag tittade på en film med Magnus Härenstam på TV4Film nu eftermiddag/kväll.. Den hette Jag ska ha barn och var helt sjukt, haha.. Var nog ingen komedi, utan snarare drama, men jag skratta.. Var en del nakenscener också, Herregud!.. haha..

Jaja, nu ska jag kolla lite på Sandras bilder från Mallis
XOXO

Helgen

I lördags var det fest hemma hos Emma, eftersom hon hade fyllt år :) Det var riiiktigt kul, men blev nog lite för mycket bål för mig (som vanligt med andra ord?). Jag gjorde något som jag inte är stolt över; testade en snus för första gången.. Blä! Jag som hade tänkt att dö "snusoskuld", men det sket sig nu alltså.. Men som sagt var det himla kul hemma hos Emma, tycker att hon borde ha fester lite oftare ;D


             

      
Finns lite fler bilder i min bilddagbok


I söndags var jag inte så jättebakis som jag hade trott, men jag mådde typ illa hela dagen.. Var hemma hos mormor och morfar på lunch. Sen gick jag hem till Emma, hämtade min cykel och lämnade en skiva.. Sen åkte jag hem till Sanna för att plugga lite, men ingen av oss orkade riktigt, så vi delade upp det o jag åkte hem till mig istället.

Idag har jag varit hemma i Lundby för att hjälpa Sandra att baka till helgen. Hon fyller hela 19 år. Helt sjukt att min lillasyster är så stor!

MIn tatuering har börjat att klia nu.. Det är ju bra, för det betyder ju att den håller på att läker och så, men det är väldigt irriterande.. Har svårt att låta bli att klia när saker o ting kliar på mig, men jag ska under inga omständigheter klia på den..
XOXO

12 september

Jag vill börja detta inlägg med att säga GRATTIS till Emma som fyller år idag :D


Sen jag skrev sist så har det varit ett seminarium och 2 föreläsningar i skolan. Jag gillade inget av dem handlade typ om samhället, socialpolitik samt missbruk av alkohol och narkotika.. Vet fortfarande inte riktigt vad vi skulle lära oss.. Tycker att allting den här kursen har handlat om historia och samhällskundskap. Ibland undrar man om man kommit till rätt föreläsning.. Det är ju sjuksköterskor vi ska bli inte samhällsvetare eller historiker.

Iallafall.

I onsdags efter skolan så var det fest hemma hos Julia i hennes (och Jockes) nya lägenhet :) Den var väldigt fin :) Hade inte fått iordning på allt än, men det ser mycket lovande ut ;D
Anledningen till festen var typ att Julias kompis Linn var och hälsade på och så var det ju Idol från Karlstad som vi ville se :) Senare på kvällen vid 12 så gick vi till Björnstugan.. Var rätt lite folk och jag hade nog druckit lite för mycket, så jag stannade typ 1 h bara.. Tur att det bara kostade 40 kr i inträde :)

Igår, torsdag, hade jag min tid på Stardust :) Kiina ville följa med och det fick hon så klart :D Var en kille som hette Ramon som gjorde den. Han pratade inte svenska men det gick bra ändå.. hehe :) Han sa inte så mycket och jag "vågade" inte prata så mycket med honom, han såg väääldigt koncentread ut hela tiden.. Hade egentligen velat prata lite med honom, och sen efteråt visade de sig att Kiina tänkt typ samma som jag. Lite roligt.. Men a som sagt han var så koncentrerad och så visste jag inte heller hur mycket jag skulle höra av vad han sa eftersom det låter så från maskinerna och jag kan inte riktigt språket (är ju sämst på engelska).
Resultatet blev iallafall jättebra, jag är supernöjd :D Så han var verkligen duktig.. Jag vågade titta när han tatuerade mig, haha. Vad han gjorde alltså.. Jag brukar typ inte klara av det, blir väldigt svimmfärdig.. Men jag tror jag börjar övervinna min nålrädsla ;D
Jag har kommit på att jag verkligen gillar det här med taturingar.. Tycker att det är jättesnyggt och så gillar jag att få dem.. Jag gillar hela proceduren liksom.. Letandet efter motivet, tidsbeställningen, inte så mycket väntan, men förväntingarna, nevrositeten innan, ljudet och känslan av maskinen och så självklart resultatet :)

            
Inte de bästa bilderna kanske

Heroes

I helgen har jag som sagt varit sjuk och mest tittat på Heroes.. Är på avsnitt 22 nu, spännande är det :) Och rätt beroendeframkallande.. Jag har nämligen inte gjort klart seminariumuppgiften som jag skulle.. Men det är ju inte förrän kl.15 imorgon (tror jag) så jag har nog gott om tid :)

Har börjat banta igen så jag är konstant hungrig.. Inge vidare kul men måste man så måste man..

Åkte upp på stan, närmare bestämt till Stardust idag för att tatuera mig.. Var en kille Ramon (som jag tror pratar engelska, det kan bli intressant) som skulle göra den, men han hade glömt min tatueringsmaskin m.m. i Eskilstuna så han hann inte komma in i tid.. Jag kunde komam tillbaka kl.15 med då hade jag en föresläsning (som visade sig vara rätt flum).. Blev lite småbesviken såklart.. Men jag fick iallafall en ny tid kl.16 på torsdag, är ledig då så det passar ju bra :)
Nu ska jag titta klart på Heroes, plugga lite och sen sova..
XOXO

Sjukt att allt får plats!

Jag har lyckas dra på mig en rejäl förkylning. Lyckos mig va?
Det hela började igår av att jag kände mig trött och hade ont i huvudet.. Under dagen ble vjag bara segare och segare och när det blev kväll var hela näsan igentäppt med snor. Hur mycket snor får det egentligen plats där inne? Idag har jag typ gjort av med en hel toarulle.. Måste snyta mig hela tiden. Svinjobbigt.. Kunde inte sova inatt pga av allt snror.. Somnade väl till slut vid kl.2 men sen var jag uppe en gång i timmen fram till kl.7 då jag bestämde mig för att gå upp.. Är trött hela tiden men jag kan inte sova, är jättejobbigt :(
Har ingen direkt feber, utan typ 37,5, typ en grad högre än jag har i vanliga fall, men det är ju ingen direkt feber så det är ju lungt.. Hoppas att de håller sig eller ännu bättre att jag går ner på 36-någe grader :)
Har knaprat Ipren och sprayat med nässprayet, men jag vet inte om jag känner någon skillnad.. Har tänt lite eterisk olja, vilket jag hoppas kan rensa mina luftvägar en aning nu när det snar börjar närma sig kväll/natt.. Skulle bli fruktansvärt glad om jag kunde sova inatt och dessutom vakna frisk.. Ska ju på min kusins 10 ärs kalas imorgon och på måndag ska jag tatuera mig och Kiina påpekade att jag inte skulle få det om jag hade feber.. Så nu vill jag att alla håller tummarna och hoppas att jag blir frisk :)

Hehe kul inlägg.. Handlar ju bara om min sviniga förkyldning..

Jag har faktiskt varit ute på IKEA och Marieberg en sväng med mamma idag.. Köpte en läslampa till skrivbordet, eftersom jag lyckades ha sönder min gamla.. Och så köpte jag godis till Eila och en klänning till mig som jag ska ha på mig när Emma fyller nästa helg :)

Ska titta på TV nu och kanske läsa lite i min kursbok, om jag orkar :)
XOXO

September

Idag är det den 4:e september, vart tog sommaren vägen? Den gick så sjukt fort.. Jobbade 11 veckor fast det kändes som typ 4 eller max 5.. Helt sinnessjukt.

September betyder att skolan började i måndags och att det är min tur att städa trapphuset :( Men det betyder också att man får köpa nya kläder :D Och att alla serier börjar igen.. I måndags började One tree hill, gossip girl och Prison break i USA, och eftersom det nu var typ 3 dagar sen så har jag så klart sett dem redan :) One tree hill var faktiskt lite av en besvikelse, men eftersom det alltid varit min absoluta favoritserie så har jag hopp om att det kommer att bli bättre, och det redan nästa avsnitt :) gossip girl var asbra tycker jag :) Prison break är som vanligt fullt av överraskningaroch det verkar fortsätta i samma stuk som sist, frågan är när det tar slut? Men man måste ju se allt tills dess, så..

Igår var det vinkväll hemma hos mig med tjejerna från klassen, dvs. Kiina, Julia, Sanna, Ida och Rebecka.. Var väldigt trevligt.. Hade ost, kex, choklad, vindruvor och lite så :) Jag blev jättetrött helt plötsligt.. Men jag drack röd vin och brukar bli rätt trött av de så det var väl inte så konsitgt kanske.. Gott var det iallafall :)

Hade hört rykten om att kursen som jag löser nu skulle vara slapp, men det vet jag inte om jag riktigt tror på längre.. Har beställt en bok som kommit nu.. Ska typ läsa den från pärm till pärm på typ 2 dar så jag ska väl gå till ICA nu och hämta dem, samt köpa halstabletter, för jag har svinont :(

XOXO

I don´t love you