Alla Helgons Dag

Igår efter jobbet gick jag och Sanna på stan en stund medan vi väntade på att klockan skulle bli dags för Indigo. Där träffade vi Julia. Var andra gången jag var där, och det är ju verkligen supergott, både vinet och maten :) Kan även berätta att jag köpte 2 sköna tröjor på gina tricot. En ljusaprikos stickad tröja och en svart stor kofta :)

Kom hem lagom till utrörstningen av Idol. Erika åkte. Hmm. Hur många gånger har Eddie hängt lös nu? Varför hänger aldrig Rabih löst? Varför åker han inte? Vavavava?

Idag har jag läst ytterliggare en wierd novell av Johan Ajvide Lindqvist. Tycker hans böcker passar mycket bra nu när det är Alla helgons dag och Halloween. Jag har även tittat på ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries. Var rätt bra :) Var anit serien från början, men nu gillar jag den. Och på tal om detta så har jag vairt med Sandra, farmor och farfar till Axel och Märtas grav på N:a kyrkogården. När vi tände ljuset så tänkte jag inte bara på Axel och Märta utan även på Mårten och så klart Eila. Blir inte att jag åker till Minneslunden eller Lundbyskogen. Men jag tänker på dem iallafall.  


      
   

White Lies - Unfinished Busniess

Eftersom jag och Lollo ska åka och se White Lies på onsdag så håller jag på och taggar asmycket med deras skiva och några klipp på youtube :) En av mina favorit låtar är Unfinished Busniess och tänkte dela med mig musikvideon till den nu, men då är så klart inbäddningen inaktiverad :( Klicka HÄR så kommer man till videon. Klippet här nedanför innehåller låten, men jag tror att videon är fanmade. Kolla även på DETTA. Det är typ någe slags promo för albumet. Asbra :)


  
       Låten handlar om en man som blir dödad av sin flickvän med saxar. 
Och nu vill han be om ursäkt, eftersom de bråkade, men kommer på att han är död
                            Låter kanske wierd men låten är superbra!



På tal och något helt annat så har jag hela lägenheten full med tvätt. Rentvätt alltså. Torkskåpet har tydligen pajjat. Kul liksom. Hade jag vetat det hade jag abra tvättat en maskin och inte tre. Trodde att jag nämligen hade ställt in på fel värme efter första tvätten, men nu efter 3 h har jag insett att det går inte att få torrt. Skåpet går igång, det hör jag ju, men jag vet inte vad som händer sen :( Slängde in en del i torktummlaren, men även det är koko. Torrt blir det inte. Så nu har jag då alltså hela lägenheten full med nytvättade trosor, strumpor och lite annat smått och gott. Vilken tur att jag inte bestämde mig för att tvätta lakana känner jag nu. De brukar jag annars tvätta först när jag har tvättdag. Men eftersom ingen verkar ha anmält felet till hyresvärden så blir det väl min uppgift nu. Suck.

Idag har jag iallafall blivit ordinatör på jobbet. Så nu kan jag göra allt :) Det är bra.
XOXO


Fotobok och White Lies

Idag fick jag hem min fotobok som jag fick gratis av Fujifilm. Jättefin blev den. Är supernöjd. Det är ju förstås en fotobok med Eila. Min lilla älskling som jag saknar sjukt mycket varje dag. Vet inte hur många gånger jag började gråta när jag gjorde den. Började på en annan fotobok först, men den var en nyare mycket dyrare variant så jag fick göra om, men då hade jag ju lärt mig och redan bestämt vilka bilder jag ville ha så då gick det mycket fortare. Men många tårar har det blivit :( Jag kan verkligen inte förstå att jag aldrig kommer att träffa henne igen. Får man ställa ett ljus i skogen? Det får man inte väl?

Har iallafall tagit några bilder på fotoboken så alla kan få se hur fin den blev:

    
  
       
                      


Om exakt en vecka kommer White Lies att spela på Berns i Stockholm. Jag har vetat om det här länge eftersom jag råkade ta med mig en reklamplansch för detta när jag var i Stockholm och såg Coldplay. Men eftersom jag inte har haft något dirket jobb har jag tänkt att jag inte har råd att gå. Men så var jag inne och tittade på ticnet och såg att biljetterna bara kostade 295 kr. Asbilligt. Lollo ville också gå men så skulle hon jobba på natten, men lyckades som tur var byta så idag köpte hon biljetterna. Yes! Så nästa vecka vid den här tiden sitter vi i bilen förhoppningsvis nästan framme till konserten. Så jag kommer få stå i en svettig lokal, hoppa och lyssna på årets bästa skiva live! Hörde dem ju i somras eftersom de var förband till Coldplay så jag vet att det kommer låta awesome. Kan det bli bättre? Nope, det kan det inte :D


Flytta till England?!

Julia tipsade mig för en vecka sen om att de sökte sjuksköterskor till England. Jag blev taggad och skickade genast iväg ett intressemail. Sedan blev jag uppringd i veckan och det lät jättebra. De sökte tydligen nyexaminerade sjuksköterskor till en ny klinik lite utanför Bristol, så man kunde bo i Bristol. Det ligger ju i sydvästra England nära havet (?) Det tar 1 h och 20 min med tåg in till London.




Jag har varit rätt taggad när jag har pratat med Julia om detta, men sen har jag legat i min säng på kvällarna och tänkt. Blivit tveksam om jag verkligen vill det. Men nu har jag kommit fram till att jag verkligen vill åka/flytta. Så jag har börjat med min ansökan. Och idag håller jag på och skriver om mitt CV till ett engelskt och det är inte det lättaste. Vet även att man måste göra ett engelska test vilket jag är nervös inför. Så frågan är om jag ens kommer kunna få åka. 

Jag hoppas dock att alla håller tummarna för min skull ;)
XOXO

Nicklas Hocker - Black Hole Sun

     

Jag förstår inte hur han kunde åka ut i fredags. Vad är det för fel på folk som röstar? Hur kan man rösta vidare Rabih (som är sämst) och samtidigt rösta ut Nicklas (som var otroligt bra). Detta var även enligt juryn hans bästa framträdande! Okej Nicklas kanske inte alltid har gjort superbra framträdanden, men har Rabih det eller? NEJ. Jag kan inte komma på ett enda som har varit bra.

Ska väl sluta att jämföra, men jag blir bara så irriterad. Det jag egentligen ville säga var att Nicklas var asbra i fredags när han sjung Black Hole Sun som för övrigt var en jätebra låt. Jag brukar inte rösta men när jag såg att han skulle få sjunga om så röstade jag 4 ggr, dessvärre hjälpte det ju inte :(

Hoppas verkligen att Rabih åker nästa vecka! Vad är det då för tema förresten, Amanda? :)
XOXO


Helg och jag är ledig

        Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
        Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
        Kvinna 2: Vad gör du då?
        Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
        Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta
                                        - Från Tjuvlysnat.se så klart!



Imorse låg jag och drog mig länge. Svintrött var jag för att jag har kommit tillbaka i min jag-kan-inte-somna-på-kvällarna/nätterna-period. Jag försöker ändå att gå upp innan kl.10 trots att jag ine börjar jobba förrän kl.13 de flesta dagarna. Men idag struntade jag fullständigt i klockan jag låg och läste Du visste aldrig att jag fanns av Maggie O'Farrell. Har fått låna den av min moster. Efter frukosten läste jag klart den. Den var lite annorlunda kan man säga. Inte uppdelad i kapitel och i början var man tvungen att verkligen tänka efter vem det är som tänker. Det är mest tankar som man får läsa. Fast den var väldigt bra trots det tvära slutet. Måste prata lite med min moster om det så jag ser att jag har förstått det rätt :)

Första veckan med massvaccinationen är avslutad. Det har varit rätt kul tycker jag. Igår hade jag dock så mycket mensvärk att jag knappt kunde röra mig, men det var bara att bita ihop och försöka vara trevlig emot patienterna. Klockan går rätt fort när det är tryck i kön. Vaccineringen går även fort då. Kajsa och Linda räknade ut att vi hade ett snitt på 2,4 min per patient under den första timmen i torsdags. Det är vädligt bra. Med tanke på att vi hade räknat med 6-10 min per patient.

XOXO


Mera New Moon - Gud vad jag längtar!




Nya New Moon klipp!

Det har kommit ut 3 st nya New Moon klipp. Jag hade inte tänkt att titta på dem egentligen eftersom man redan har sett så himla mycket. Men jag kunde så klart inte låta bli. Så jag tänkte att jag kunde lägga upp dem här ifall det är någon mer som vill se.







Haha, så himla klockrent!

Alexander Dunerfors driver Kanal5s TV-serieblogg och har skrivit ett inlägg som heter CSI på 10 sek. Där man ser bilder som kan representera typ alla avsnitt som någonsin har gjorts. Var väldigt roligt :D


För övrigt har jag varit och jobbat med vaccinationsgruppen idag med. Det var inte lika mycket folk idag som igår, men det har rullat på bra :) Idag fick även Malin sin spruta, så nu tror jag att alla har fått sin. Jag har så klart överlevt min. Har fortfarande ont i muskeln. Ibland känns det som om det strålar lite ut mot armbågen och sen fingrarna, men det är bara när jag använder armen mycket. Jag mår annars hur bra som helst :)

Imorse blev jag väckt av Rosenlund som undra om jag hade fått sprutan och sen om jag kunde jobba runt den 25:e november. Vilket jag ju inte vet, eftersom jag bara fått schema för vaccinationsjobb t.o.m. v.45 och vi ska vaccinera ett bra tag till. För när alla fått sitt så är det ju dags för spruta nr.2 också.  Och jag jobbar ju hellre som ssk än som usk, men hellre som usk än som ingenting. Men vi skulle återkomma om det senare så hon :)

XOXO

PS: Glöm inte att vaccinera dig om du tillhör en riskgrupp ;)

Vaccination

Idag började vi att vaccinera folk som ffa tillhör riskgrupper. Vi visste väl inte riktigt hur många som skulle dyka upp men det var kö bildning över 1 h innan vi öppnade. Så när jag kom kl.10 var det massor av folk. Media var också där. Mina vackra händer blev filmade (haha man ser hur jag fibblar med torken, och sen mina vackra rosa skor när jag slänger sprutan). Man kan se klippet HÄR (man ser rätt bra hur vi hade det). Var iallafall helt sjukt imorse. Vi fick öppna fler stationer och låta ha ett högre tempo än vi önskat. Men det fungerade.

Var mycket folk efter lunch också så vi började att vaccinera folk tidigare än vad vi sagt och vi blev faktiskt klara innan vi skulle stänga kl.18. Så skönt. Men det var ett högt tempo vi höll så nu är jag helt slut - trött och rejäl huvudvärk.


                                         

När det blev en liten lugn stund (för vi jobbade på så bra ;)) så passade jag på att bli vaccinerad. Fanns redan en spruta uppdragen som var tvungen att användas så jag ställde upp. Ville ju ändå ha vaccineringen så varför inte passa på när det fanns tillfälle? Än så länge har jag inte fått några biverkningar. Tröttheten och huvudvärken beror ju på jobbet och inte sprutan. Jag bestämde mig iallafall för att ligga ner. Eftersom jag redan var trött och man vet aldrig. Just när jag tror att jag kommit över svimningsfasen så kommer den tillbaka. Haha, helt sjukt.

Det var roligt iallafall. Var inge svårt och det var ingen som fick någon reaktion ;) Var nervös helt i onödan :) Så inatt ska jag sova gott. Börjar kl.13 imorgon, så det ska bli skönt att slippa stressa.

XOXO

PS: Är det någon som vet vad det är för tema på Idol på fredag?

En månad kvar till New Moon


Gossip girl nästa vecka

Som vanligt, efter att ha sett ett Gossip girl-avsnitt, längtar jag redan till nästa :)


Vaccinationsgruppen

Idag har jag varit med vaccinationsgruppen på USÖ. De har hållt på ett tag men vi ska ju börja vaccinera imorgosn så idag fick jag komma och få en datautbildning i SYStem Cross och lite annat. Och sen har vi varit och tittat på lokalerna. Funderat på hur vi vill möblera, fixat passerkort och lite så. Blev inte så mkt jobb eller aktivitet i sträck men jag kommer iallafall att få betalt för 7,5 h eftersom jag var där från 08-16. Känns bra :) Känns lite mindre bra med all planering. Är så mkt att tänka på och jag har ingen aning om hur det kommer att gå imorgon. Är rätt jättenervös för att någon kommer få en anafylaktisk chock eller likande. Usch.

Dags att lata ner sig lite i soffan.
XOXO

Bingo!

Man kan undra varför jag är singel. För det heter ju: Otur i spel, tur i kärlek. Och jag hade verkligen otur i spel idag. Det har jag jämt. var nägra att få bingo några gånger, men nära skjuter ingen hare! Min mormor däremot hade lite bättre tur än mig (hon har även haft tur i kärlek så jag tror vi kan förkasta det uttrycket en gång för alla). Hon fick iallafall bingo 3 ggr. 2 gr vann hon som mest 150 kr men den tredje gången så vann hon 6000 kr och snäll som hon är så gav hon mig 1000 kr (Sandra kommer också att få en tusing) :) Det räckte tydligen inte med att hon betalade mina brickor och min dricka, utan hon ville dela med sig av sin vinst också. Hon är världens bästa mormor <3


Är trött och har huvudvärk

Så himla tråkigt för jag är jämt trött och har ont i huvudet numera. Vet inte riktigt vad det beror på. Det är ju inte så att jag jobbar jämt eller sitter hemma jämt och inte gör någonting. Kanske beror det på att det var länge sen jag tränade? Kanske. Veckan som kommer och nästa så kommer jag jobba till kl.18 eller 20 varje dag så då kan jag inte gå på de Friskispass som jag vill. Men jag satsar iallafall på danspasset på torsdag det börjar nämligen ca.19.

Idag är det jättefint väder ute. Eller jättefint kankse var en överdrift eftersom det blåser, men solen skiner iallafall :) Vilket är bra. För jag ska på bingo med mormor idag vid kl.17 så då passar det bra med en promenad upp på stan.

Tills dess ska jag väl äta något och en förbereda mig lite genom att läsa på om den nya influensan A(H1N1) eftersom det är vaccineringen jag kommer arbeta med nästa vecka.
XOXO

Sovmorgon

Gud så skönt det var att vakna av sig själv imorse och inte av väckarklockan som annars har ringt kl.05 och 05.30 de senaste dagarna. Har nämligen åkt buss till jobbet och börjat kl.07. Varför? Jo dels för att det är svinkallt, mörkt och läskigt att cykla till jobbet så tidigit och dels för att det regnade konstant igår.

Annars har jag i tisdags varit hemma hos mamma och firat henne eftersom hon fyllde år.

       
    

I torsdags kväll kom Lisa hem till mig och vi gjorde absolut ingenting. Vilket jag sedan följde upp igårkväll. Var hemma och tittade på Idol. Lisa tyckte att jag skulle pallra mig över till henne. Men jag vägrade, haha. Som sagt var det mörkt, kallt och regnade och så ville hon att vi skulle se en skräckis som hon sen aldrig vågar se klart :) Och så får vi inte glömma hennes katter och det är inget jag har lust att utsätta mig för när jag är trött. Så det blev alltså idol. Var ju Michael Jackson tema. Jag trodde att det skulle bli katastrofalt men jag tyckte att det var riktigt bra faktiskt. Somnade lagom till att de två som hängde löst (vill inte skriva vilka ifall någon inte har tittat) skulle köra sin låt igen. När jag vaknade var det Samantha på TV:n. Slog om till TV400 och tog reda på vem som åkt ut. Yes, det blev rätt person :)

Nu pratar jag med Julia på msn och hon frågade om det händer någe kul i Örebro i helgen. Jag tror inte det för min del. Men vem vet, kanske får ett ryck och hittar på någe otippat ikväll :)
XOXO


Love it or Hate it?


Jag tror jag "hate it" men jag kan ju inte vara helt säker. Läste någe i Kanal5's TV-serieblogg för ett bra tag sen, men allt som skrivs är ju långt i från sant. Så jag kanske "love it". Vi får hoppas :)


Robert Pattinson ska ev. göra musik till Eclipse

Speaking of passion and music, we know you write songs. What can you share about it?
I’m trying to write some songs for the next movie. I don’t know if it will be possible because of my schedule, but I want to do it. Music is the other side of me, it’s one of the things that complete me and I wouldn’t want to leave it aside for anything in the world. I have the intention of evolving in that aspect. It’s something I want to develope just as much as acting. I want to have a balance between those two things.
                                                    - Från en intervju med Rob som jag läste
här.

Robert har ju med två av sina låtar i Twilight som är asbra.
Hoppas att det kommer bli fler låtar :)






Kalas igår för farfar fyllde år

Igår var det som alla vet 10 oktober och då fyllde min farfar 76 år. Så på kvällen åkte jag hem till honom och farmor för att fira. Bjöds på tre rätters och rödvin. Var supergott. Hade varit sugen på rödvin i en vecka, (var någon reklam jag såg) haha. Med farmor var det rätt bra. Hon är fortfarande nervös för hon ska till USÖ i veckan för att prata efterbehandling - cellgifter, strålning eller vad de nu hittar på. Och jag förstår att hon är nervös. Efterbehandling är ju ingenting man borde se fram emot direkt. Skrev ju min C-uppsats (med Kiina) om upplevelser av bröstcancers olika behandlingar och det är inte direkt lätt :(

                 
     
           Det var ingen som ville vara med på kort förutom vi tre.

På tal om min farfar så har han fått på sig spenderar byxorna. Han övertalade farmor att glasa in balkongen vilket gick på 30 000:- (igår gick det inte att få upp tillräckligt mkt värme för då gick proppen, haha) och så gav han och farmor min pappa och fastrar 5 000 kr var. De har alltså gjort av med 45 000 bara så där. Vad har hänt? Vi barnbarn fick så klart ingenting, men jag vet ju att mina fastrars pengar kommer gå till mina kusiner. Pappas pengar däremot kommer att gå till alkohol och ev. någon ny teknikpryl som han inte behöver.

Förresten så vet inte mina kusiner Alexandra (7 år) och Andreas (11 år) att farmor har opererats för bröstcancer. Min faster borde faktiskt läsa all den forskning som finns eller vad som helst om att det kanske inte är så bra att undanhålla sån här information för barn. Barn vet desstuom mer än vad man tror. Och vad kommer de att tro när farmor blir dålig och ev. börjar tappa håret?

JAg hade typ nästan ett bråk igår med min andra faster också. Hon pratade om hur fel det var att jag arbetade som usk på Rosenlund och att de borde stämmas. Hon tycker även att USÖ ska stämmas för att de kommer låta sjuksköterskor vaccinera nu mot den nya influensan. Enl. henne som har jobbar som usk i många år är allt det här olagligt. Hon blev alltså på krigsstigen istället för att bli glad för min skull att jag får arbeta lite så jag kan överleva.

Detta var ett nytt exempel på att min familj är lite väl wierd ibland.
XOXO


På Lisas begäran:

Som ni ser är första videon på Dennis när han dansar på nyår. Jag hade inte kommit på att man inte kan vända på filmerna man filmar med min kamera. Sorry. Men det är lite roligt iaf :) Och sen är den andra videon (var det den du mena Lisa?, finns en till med Amanda också) med Lisa när hon dansar hemma :)


Vad är det som är så speciellt med vampyrer?



Jag tänkte inte ens lägga upp del 1 med de 3 sista anledningarna eftersom jag tyckte att alla utom nr.6 var dåliga. Dessutom ser man ju i del 2 vilka de var så :)

Personligen älskar jag vampyrer just nu t ex Twilight, The Vampire Diaries, True Blood, Låt den rätte komma in, Moonlight (typ). Och även om jag aldrig kom ihåg vilken tid det var så jag kunde följa det så gillade jag Buffy the vampire slayer. Och så klart (suprice suprice) Edward Cullen, the perfect man ;) haha. Nemen jag vet inte riktigt varför. Eller jo det vet jag men det är svårt att förklara. Ett tips är att titta på videoklippet för jag tror nog man förstår då ;) En anledning är ju så klart att de är så himla sexiga (hatar egentligen det ordet - "hot" är bättre). Jag gillar inte blod och har svimmat ett antal gånger i dess närhet men när blodet är med vampyrer så ser jag på det på ett helt annat sätt, eller någe. Svårt att förklara.

Jag kanske gillar det så mycket för att jag vet att det bara är en fantasi. Men Gud vad jag önskar att det kom en Edward och tog mig med storm ;)

Fint väder och fredag

Grattis världens bästa Lisa som fyller 22 år idag!




Tänk att det blev fint väder idag som jag hoppades på igår :) Mötte upp Sandra på stan vid 11.40 (jag var så klart 10 min sen) och sen sprang vi runt och letade efter en bra present till mamma i en timme. Vi hittade inget bra, men sen när jag var på väg hem stötte jag på Julia som skulle träffa Sanna på Zara. Så då följde jag med dem på stan en stund :) Under tiden hittade jag även en (som jag hoppas) bra present till mamma :)
Eftersom jag planerat att gå på stan i 1 h tog jag på mig klackskor. Det blev typ nästan 3,5 h istället, vilket har resulterat i att jag har rätt så skapligt ont i mina fötter.

Men men. Nu tänkte jag se om jag kan titta på det nya The Vampire Diaries avsnittet. Hoppas :)
XOXO


Film på Bio, Grattis till Sofia och Ny hårfärg

Jag var till Filmstaden i tisdagsför att jag var ltie korkad och trodde att det kunde finnas förhandsvisningsbiljetter kvar till Bröllopsfotografen (hade fått mail om det), men de tog ju så klart slut samma dag som de kom ut. Så det var lite synd. På väg ut såg jag nya numret av Film på Bio som pryddes av New moon. Självklart tog jag med ett exemplar hem. Vad är det nu 42 dagar kvar till premiären?

    Idag är det ju torsdag den 8 oktober vilket betyder att
Sofia fyller 22 år :D
                                                   Grattis!

Har varit fint väder idag, så jag passade på att vädra mina höst och vinderjackor. Annars har jag inte varit utanför dörren. Lite dumt kanske, men jag har färgat håret, tvättat, bäddat rent och städat lägenheten idag. Behövdes göras, så jag hoppas på fint väder imorgon då jag ska upp på stan en sväng.


     


Meet Me On The Equinox - Officiella musikvideon till New Moon




Glee - sjukt kul!

Snart kommer serien Glee till Sverige. Tror att 4:an har köpt den, men jag är inte helt säker. Det är en musikal/komediserie kan man säga. Det är några outsiders som startar en Glee-club. Tyckte att första avsnittet var så där, men nu älskar jag serien :D Såg nyss avsnitt 5 och då kom jag att tänka på en rolig scen från avsnitt 4:


Vitt-mögel-skum i källarförrådet

Herregud. Jag visste att det kom upp en skum liknande sak ur golvet i källaren (inte hela utan bara den delen där det finns 2 k'llarförråd varav det ena är mitt) som luktar mögel. Det kan inte vara något annat. Och idag bestämde jag mig för att städa/rensa i källarförrådet och jag möts av 2-3 cm högt skum. Grooose!! Letade efter ett nummer till hyresvärden men hittade inget. Skickade iallafall ett mail och jag hoppas att de svarar på det.

Men nu är det gjort iallafall. Jag har slängt massa äckliga kartonger (de blir ju det av skummet och luften där nere) och så har jag packat ner mina sommarklänningar och tagit upp de lite varmare. Jag har även ställt alla julsaker på ett stället och alla balkongsaker/grillen m.m. på ett annat. Så nu är det rätt okej där nere :)

På tal om någonting helt annat så ringde de från USÖ idag (Cajsa och Linda som gick i min klass) och gav mig lite vaccinationstider v.43 och v.44. Mån-fre, 5-8 h per dag, båda veckorna :) Får verkligen hoppas att jag inte kommer råka sticka mig, för det lär ju bli en hel del sprutor. Känns kul att få jobba lite utanför Rosenlund och komma lite nämre mitt yrke :)

XOXO

Roast på Berns - Bert Karlsson

Var det någon som såg det i måndags? Jag tyckte iallafall att det var skitkul. Petra Mede var lite väl taggad och jag började fundera på vad hon stoppat i sig. Mest gillade jag nog Peter Wahlbeck. Jag skrattade typ hela tiden, haha. Men slutet av roastningen är bäst "... det är snarare en studie i brott" och "... nu ser det ut som om du har svalt Carola". Haha. 


 


Okej, nu när jag tittade på det så fundera jag på vad jag hade tagit innan programmet. För så roligt var det inte. Eller jo det kanske det var, haha :)


Sexparty igår. Sjuk idag. Jobba imorgon.

Trots mitt bittra humör igår på dagen lyckades jag tagga till och faktist bara svära 1-2 ggr under cykelturen i regnet till Sofia på kvällen. Svordommarna kom i samband med att Lisas present åkte i marken och jag var nästan övertygad om att den gick sönder. Men det visade sig att så var inte fallet :)

Sexpartyt var ju hos Sofia. Vi var inte så jättemånga; Sofia, Lisa, Lisa, Emma, Emma, Amanda, Anna och jag, men det var roligt :) Det bjöds på stark bål och jag blev typ full efter ett glas. Kan ha och göra med mitt nedsatta immunförsvar också iofs. Eftersom jag istortsett är "mellan-två-arbeten" så hade jag inte tänkt att köpa något. Men ni vet hur det är, så det gick inte som planerat. När alla shoppat färdigt och dansat lagom mycket drog några hem och resten till Frimis. Var aslång kö och klockan började bli mycket så jag övergav kön och åkte hem. Känns som ett bra beslut. Men det var himla kul igår :) 

         
     

Som rubriken lyder är jag sjuk idag. Förkyld. Ingen feber dock som jag trodde igår, men min näsa är täppt och rinner vartannat. Näsprayen är nog för gammal för det svinder när jag använde den så det har jag lagt ner med. Har klarat mig utan Alvedon men kommer nog ta ett par innan jag går och lägger mig så jag kan sova. Har nämligen två saker jag ska göra imorgon. Det ena är att åka till KTC på USÖ och förhoppninsvis lära mig vaccinera och sen ska jag jobba på Vivalldi mellan 16.00-20.30, en kort tur. Skönt.

XOXO


Regn, rusk och saknad

Idag känner jag mig typ arg. Vet inte om arg är rätt ord men det får duga. Jag är arg på vädret, de nya bussarna, äckliga människor på bussarna, att jag börjar bli sjuk (är på gränsen nu men det lutar mot feber typ imorgon), att Camilla gick vidare på Idol igår istället för t ex Moa eller Clara, att Eila är borta m.m.

Jag saknar min Eila så jävulskt mycket! Varför var hon tvungen att lämna oss?

Jag tittade på någe program på ettan igår och då handlade det om ett lejon, Christian, som bodde inne i London på 60-talet. Sen när han blev uppåt 80 kg skulle de vänja honom vid att vara fri. Det tog 3 år. Under dessa 3 år hälsade de "ägarna" på varje år och man fick se första återföreningen. Jag började storböla. 


Fan nu gråter jag igen. Återföreningen börjar vid 0:46.
Det är så himla fint (sant är det också, det är inte manipulerat). Gråter nog mest för att jag vet att jag aldrig kommer få träffa min älskling igen.


Oktober

Vilket fint höstväder vi har fått :) Kallt är det, men så länge solen skiner och det inte blåser som förra veckan tänker jag inte klaga.

Sista september var en ledig dag för mig. Spenderade den hemma hos min moster Lena. Vi var barnvakt åt Vilgot. Var drygt en månad sen jag såg honom. Han har blivit stora pojken nu :) Fyllde 1 år igår (1 okt). Då var jag också hem till Lena en stund. Mormor, morfar och Sandra kom också dit. Stannade bara på lunch för sen skulle morfar till tandläkaren och Sandra o jag skulle jobba. Morfar skjussade mig till jobbet så jag tog bussen hem. Och jag tänker inte tjata om dem men jag måste iallafall berätta att jag gillar verkligen INTE de nya bussarna.

Men tillbaka till onsdag. När Vilgot kom så åt han lunch och kom över sin blyghet för oss. Sen lekte vi lite inne medan vi väntade på att mormor skulle bli klar hos tandläkaren. För då skulle morfar komma med bilen till Lena så skulle hon iväg och handla på IKEA och Willys. När Lena var iväg så var jag och Vilgot ute och njöt av hösten. Gick till en lekplats och gungade m.m. Sen tog vi även en promenad och då somnade han så snällt i vagnen. Vaknade inte när jag bar in honom. Så trött stackarn.

På eftermiddag/kvällen tittade vi på TV, lekte och fick besök av Vilgots morfar Pär och hans fru Ulla. Vilgot blev lite blyg igen och tyckte att det var en bra idé att klänga på mina ben. Sen efter middagen och när Vilgot tillslut hade somnat kollde jag och Lena på Superstars och Idol. Går ju samtidigt så jag skiftade kanal under reklamen på Superstars. Och sen åkte jag hem.


Igår åkte jag som sagt till Lena igen, eftersom Vilgot fyllde. Hans present hade han fått dagen innan när Jonas lämnade honom. De gillade den :) Vi åt hemmagjord ärtsoppa och pannkaka. En riktig torsdagslunch. Blev asmätt. Som väntat var Vilgot väldigt blyg för mormor, morfar och Sandra. Så jag bad Sandra komma lite tidigare så hon skulle kunna få gosa lite med Vilgot. Och en stund innan vi skulle åka ville han vara hos Sandra :)


  
     


Igår började ju oktober och därmed den rosa månaden med tanke på Rosa Bandet som alla vet handlar om att donera pengar till bröstcancer forskning och dylikt. Passar det inte då bra att min farmor opererades för just bröstcancer igår? Operationen gick iallafall bra och hon fick åka hem på kvällen. Fanns inga spår av cancer i portvaktskörteln, vilket är bra! Jag tror att de inte tog bort den, men jag vet inte. Pratade bara med pappa och han är inte alltid den bästa källan för information. Jag ska ringa farmor imorgon tänkte jag. Ska iväg och jobba nu snart och jag tänkte att hon kanske inte skulle orka prata med alla om det idag på förmiddagen.


På tal om att jag ska iväg och jobba så måste jag sätta lite fart.
XOXO