Blodbad med blodsmitta. Man tackar. Överdriver dock.

Jag tycker att det är superläskigt med dessa fistlar som våra patienter på hemodialysen har. Är sånt himla tryck i dem, typ jämt! Och tänk då hur det burrar och flödar när man precis stuckit i dem. Drog iaf nålar för första gången idag (lite skillnad mot PVK) och så skulle man trycka hårt i typ 10 min. Läskigt som sagt och jag var tvungen att be min handledare ta över innan jag blev för snurrig. Tänkte att jag skulle vara envis och göra igen fast på en annan patient. Denna gång hade jag kompresser emellan (det ska man helst inte ha, men jag fick göra av som blev bäst för mig). Gick iaf bättre, men usch så jag spillde blod, innan jag lyckades trycka helt rätt. Blodsmitta var det också så klart. Men höll mitt blodbad i sängen och fick ingenting på mig förutom på handskarna då.
Imorgon ska jag ge mig på det där igen. Övning ger färdighet, eller hur?

Efter jobbet var jag på stan en sväng med Kiina och Rebecka en liten stund. Blev det shopping på H&M. Köpte en väska, träningsbyxor och ett par lite tjockare leggings med dragkedja vid anklarna. Var även till Lindex och provade lite byxor men jag kan fan inte ha några snygga. Äger inga hela heller som passar. Fettso!


Ja sen 18.30-21.00 var det kick-off med Oriflame i Folkets hus. Var som alltid dörrlotter och andra lotter man kunde köpa. Mormor som är så rolig gav mig 50 kr att köpa lotter för, fick 5 st, plus dörrlotten som var gratis. Men icke att jag vann någe. Jag vinner fan aldrig. Och talesättet: Otur i spel, tur i kärlek. Är så mkt bullshit som det kan bli.
Förutom att jag inte vann någe och att jag fick asont i ryggen av att sitta still så länge så var det rätt okej ändå. Tycker inte att sånt är så jättekul, men mormor blir så glad när jag kommer så jag gör det lite mera för hennes skull än för mig egen.

Nu är jag helt slut i både huvudet, benen och resten av kroppen så det ska bli riktigt skönt att krypa mer i sängen nu :) Ska ev. läsa lite. Imorgon börjar jag 11.30, så jag får sovmorgon iaf :)
XOXO


Kommentarer
Postat av: Julia

Miss you, darling!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback