Omväxlande väder

Undrar hur länge det tar innan vädret bestämmer sig för vår eller vinter. Är rätt frustrerande och tro ena dagen att det är påväg mot ljusare tider bara för att vakna upp nästa dag med allting snöbelagt igen. Tycker att det är himla irriterande. Jag vill ha vår! Iaf hellre regn än snö. Skulle inte förvåna mig om det snöade på min födelsedag (15 april), men förhoppningsvis inte. Hur var det förra året? Var vädret lika omväxlande då?

Idag är det fredag den 13:e. Var visst det förra månaden också, men då märkte jag inte av det. Men idag känns det som om vi (jag och Maria som jag gick med på VFUn idag) fått uppleva lite av denna Fredag den 13:e olycka. 1. Snö (igen) på morgonen. Jag kom försent (som vanligt, haha). Men sen blev det lite bättre. De två första hembesöken var bra. Men sen blev det ett "akut" hembesök. En penionär hade trillat. När vi kom var hon yrslig och kräktes. Vi visste inte om vi skulle skicka in henne eller inte. Vi bedömde att det inte behövdes. Men det tog längre tid för na att hämta sig än väntat. Så vi blev kvar 1 h. Vi missade fikat. Nästa hembesök blev lite omständigt, för vi var tvugna att åka till USÖ och hämta material så det hembesöket tog drygt 1 ½ h. Fick ställa in andra hembesök och strunta i att åka till gruppen. Jag missade en hel del intressanta saker som jag vill göra. Skulle ta prover från en CVK, men patienten ville inte att jag skulle göra det. Suck. Var min enda chans (tror jag). Så det var ju tråkigt. Men men. Låter kanske inte så olyckligt och egentligen var det mest Maria som var stressad över allting. Hehe. Hoppas bara att pat som ramlade mådde illa och kräktes av fallet och inte att hon föll pga av att hon var sjuk. Vill ju inte direkt åka på en magsjuka, som jag med stor sannolikhet kommer att göra om det var det som var fallet. Men (peppar peppar) det verkade inte vara magsjuka.

När jag skulle boka Stations passet igår så var det redan fullbokat. Tråkigt. Fast ändå inte, haha. Bokade ett MixAerobics pass istället. Var ett extrainsatt pass :) Ulrika kommer inte gå på det så det är ju tråkigt, men det verkade som om Maria (min extra handledare) också skulle boka de passet.

Tänkte städa idag - dammsuga, torka golven och damma typ överallt. Men det blev inte så. Har tvättat iaf och nu kollar jag på en hackig Så ska det låta. Sen tänkte jag ev. läsa lite och sen se på Singing bee.. Tror att Líselott som var en ledare på F&S förut ska vara med. Hehe, lite kul. Hon är jämt så glad :)

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback