Till Jossan: Michael Joseph Jackson 1958-2009

Min tanke var att inte skriva någonting, inte ett enda ord om Michael Jacksons död, för egentligen, varför skulle jag? Men Jossan tyckte visst att jag skulle blogga om det. Om jag nu ska skriva något så ska jag nog göra det ordentligt.

Jag var på jobbet igår när jag fick höra att han dött. Självklart blev jag chockad och kunde inte minnas när jag ägnat honom någon tanke senast. Var väl då för några månader sen när jag såg en musikvideo med honom (böt iofs kanal). Den första personen jag kom att tänka på var Selma som gick i min klass på högstadiet (Vivallaskolan). Hon älskar Michael Jackson och jag kom ihåg hur upprörd hon blev om man sa en liten elak kommentar. Undrar hur hon tar denna nyhet om folk som inte var ett fan reagerar så som de nu verkar göra?

Michael Jacksons död ÄR tragisk. Han blev trots allt bara 50 år (skulle fylla 51 år 29 augusti). Det är synd om hans familj, vänner och fans. Jag tänker väl inte uttrycka mina åsikter för mycket, för då riskerar jag att bli mordhotad.


Aftonbladet skriver om spekulationer angående droger och överdos. Men man har tydligen inte fått tag på Michaels personliga läkare som fanns med honom i hemmet när han dog (hmm!). Spekulationerna om överdosen varierar från att Michael har gjort det själv till att hans läkare gett honom injektionen med Demerol. HÄR kan man tydligen sen alla mediciner han åt. Lite kul att den receptfria medicinen mot halsbränna står med!


Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt. (Se första källan).

Vilken fantasi de hade när de döpte sönerna. Visst de har olika mödrar, men samma namn är lite väl wierd? Hoppas familjen vet vem "Blanket"´s mamma är! Men det här med barnen.. Var det inte så att Michael höll minst ett av sina barn över balkongräcket? Var bilderna manipulerade eller verkar folk ha förlåtit allt? Ingen frisk människa  håller sitt barn (något barn) över ett balkongräcke!

Jag vet inte mycket om Michael Jackson men med det lilla jag vet så tror jag att han var sjuk på rikigt och inte bara fysiskt. För visst hade han väl hudcancer? Och hur många skönhetsoperationer har han inte gjort? Till vilken nytta? Såg han inte bättre ut som den mörkhyade lilla killen med större näsa? Han såg inte frisk ut och det var han nog inte heller.

Som sagt tycker jag synd om familjen, vännerna och fansen så mina tanker får ge till dem!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja Madde, jag håller faktiskt med dig. Han var skum och sjuk.. Men som sagt, jag gillade hans låtar.. Ja just, undra hur hon tar det hela, Selma lilla. Hoppas allt är bra med dig förresten.? Puss

Postat av: jos

hihi :D Thanks!! ;)

2009-06-28 @ 10:35:38
URL: http://medei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback