Långfredag

Var på intervju på Förlossningen igår. Det gick rätt bra, hoppas jag verkligen får jobbet nu, annars blir jag rätt ledsen. Men aa vi får se. 

Efter intervjun åkte jag till skolan för att träna på KTC, var där i några timmar, sen kom Jossan o fick testa lite, hehe.. Sen åkte vi och Kiina upp på stan för att gå på Sysmtet o lite annat. Var mkt folk så vi gick till Cubus först och där river jag ner ett helt hyllplan med smink. Rätt klantigt, men vafan de satt ju inte fast för fem öre :P Strosade vidare till åhléns och då var Kiina tvungen att gå till tåget. Jag o Jossan gick sen till Systmetet o sen åkte vi hem till mig o så. Blev inte av med na förns nån gång efter nio, haha.. ;P

Blev väckt i natt/morse vid kvart i 4 av Micke, haha. Det var rätt kul. Han hade sagt till Jossan tidigare på kvällen att han skulle ringa o hämnas för förra helgen. Så jag var beredd på det, hehe..

Idag har jag börjat städa lite men jag kunde inte slita mig från de nya One three hill avsnitten, så jag ligger efter typ 3 h i min planering, men det är sånt man får ta när man är en serie-nörd.
Ska iallafall sätta lite fart nu. Har tänkt att städa, tvätta och plugga innan det blir kväll då jag förmodligen ska träffa Jossan, Emma och Camilla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback