Shopping, konsert och fest - Kan det bli bättre?

Min lördag var helt perfekt :D

Dagen började med att jag var nästan utvilad när jag gick upp och det kändes skönt att inte behöva stressa upp på stan. Vi kom upp vid kl.13 ungefär. Mötte Lisa och Emma vid Amandas jobb. Tog en shoppingtur på stan och jag köpte väl inte så jättemycket men det är tomt i plånboken nu ändå. Jag hade rätt dålig planering för jag hade velat träffa min kusin och kusinbarn, men det blev bara en snabb hälsning på stan. Vilgot hade så klart växt jättemycket och blivit blyg nu. Sötnos.

Till lunch/middag lyxade vi till det med vin till maten på en uteservering innan vi fortsatte med lite mer shopping. Men sen fick vi lite bråttom. Gick tillbaka till Amandas jobb för att hämta Emma och Lisas kläder och få med oss lite cupcakes hem.

       

Åkte hem till Sundbyberg och delade på en flaska vin när vi böt om och fixade oss. Sen var det dags för Mando Diao konserten i (på?) Annexet. För en gång skull åkte vi (jag) inte fel. Åker annars alltid fel när jag ska till Globen, iofs med bil, men ändå.
Vi bestämde oss för att inte stressa så vi struntade i förbandet. Hörde sista låten när vi kom och köpte oss en varsin öl. De lät rätt bra, men jag vet inte vilka det var. Ölen smakade bajs, vet inte varför jag ens ville ha någon. Drack inte ens en fjärdedel. Emma och Louise köpte en varsin t-shirt :) Konserten var bra, men jag tänkte att jag ska skriva mer om den sen när mina vidoeklipp har laddats upp på youtube.

     

Efter konserten träffade vi Amanada och hennes kompis (Elin?). Åkte tll Södermalm och gick först till Little Persia och tog en cider och tequila (blä). Sen gick vi vidare till 54. På vägen dit såg vi Sissela Kyle (jag missade henne dock) och inne på 54 var George Scott boxaren som var med i Let´s dance. I bilen upp hade vi sagt att vi ville se lite kändisar så det var ju lite kul att vi fick det, hehe ;)
Vi gick väl kl.2.40 från 54 och då var vi hungriga så det blev McDonalds rakt över gatan. När vi ätit nästan klart kom 3 killar varav ena härja som fan. Men det var kanske iofs för att Amandas kusin Lea hällde salt i hans hår. Alla hade iaf jättekul. Haha. Vissa studer kunde jag verkligen inte sluta skratta och det fortsatte när vi väntade på T-banan hem också.
Jag och Louise hade rätt tur med tågen så vi var hemma kl.4.

       

Som sagt lördag = jättebra!
XOXO

PS: Jag tänkte ladda upp lite bilder på bilddagboken medan jag väntar på att det ska laddas klart på youtube.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback