Days of our lives

Slog på TV:n nu och då var det Våra bästa år på TV3. Händer att jag tittar på det lite då och då. Min mamma tittar på det slaviskt och spelar oftast in avsnitt om hon skulle missa det annars.

Anledningen till att jag måste skriva lite om det är att jag blev lite småirriterad idag, hehe. Så här ligger det till: Marlena var mördade massa personer bla Roman, Abe, Jack, Alice, Cassie, Doug, Tony kanske flera, jag kommer inte ihåg så bra. Hon var alltså en seriemördare, men sen helt plötsligt dycker det upp något luder som ser exakt ut som Marlena och då tror att att det är hon som är seriemördaren istället för den riktiga Marlena, men sen helt plötsligt var det inget mer med det. Marlena döms och sätts i fängelse. Sen blir mördad av Nicole och hennes vän Chrystal. Fine liksom. Men nu kommer det sjuka.. Det visade sig att Marlena kommer till en "ö" där hon träffar på Roman, Abe och Alice (?) Nu är de tydligen inte döda längre. SJUKT SOM FAN! Teorierna de har är att Stefano ligger bakom allting, bara för att förstöra så att de som älskar varandra inte ska då den andre. Hmm..

Hur sjukt är inte hela serien på en skala?
Den var säkert bra år 1965(!) när den började, men alltså seriöst, hur länge ska den hålla på? Som jag har förstått så har det aldrig varit något säsongsuppehåll, utan det är bara en enda säsong men med 10 840 avsnitt än så länge. Det tycker iallafall jag är starkt jobbat trots allt, haha..


Kommentarer
Postat av: Emma

Hahha nee. Kollade ju också på de där förut. Men skitlänge sen ja såg de. Hahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback