Mamma Mia!, Monopol och Vällningby

Tågresan gick bra igår. Hade inga bokade sittplatser men vi behövde inte flytta på oss en enda gång :) Kom hem till Mats (morbror) innan han hade kommit hem, men det gjorde ju inget.. När han kom hem så åt vi mat, tittade på Mamma Mia! och spelade Monopol till strax efter kl.2.. Det var trevligt, speciellt eftersom jag vann ganska stort ;D

Blev dessvärre väckt imorse kl.6.20 av Rosenlund som typ hade kris på jobbet och ville att jag skulle komma och jobba. Gick ju inte.. Kunde ha behövt pengarna, men det var ändå skönt att veta att jag kunde somna om :) Vakande sen igen när Mats gick upp vid 8.. Han jobbar idag.. Ska göra det till typ6-8 vaje kväll, vilket är lite tråkigt..

När både jag och Sandra vaknat segade vi lite, men sen tog vi oss i kragen och tog pendeltåget till Spånga för att sedan ta bussen till Vällingby. Mats jobbar där och de har tydligen byggt om.. Var jättefint.. Tog typ två kort som jag kanske lägger upp sen :) Blev en del shopping.. Får se om jag behåller allt.. Ska ju shoppa både imorgon och på tisdag också.

Nu ska jag och Sandra kolla klart på gossip girl och sen laga mat tills Mats kommer hem :)

XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback